Prensannesiyimm Hazarakca04 ayakların altına acı elma yağı süt ben onunla iyi ettim iyi gaz çıkartıyor
Hazarakca04 Deletedmom201 onları da yapıyorum ama pek fayda olmuyor çok ağlıyor 11 günlük ben 0 uykula napcam biliniyorum
Deletedmom201 Hazarakca04 gaz damlası felan verdiniz mi ? Maalesef ilk zamanlar bunlardan başka yapılacak bir şey yok 🤷♀️
Canan3 Hazarakca04 nurse harveys colex şırınga ile veriliyor canım damla değil şurup çok rahatlatır denemelisin
Rabia83 Hazarakca04 benim bebeğim de 15 günlükken çok fena oldu bi gece kimyon kaynattım soğutup süzdürüp çay kaşığının ucuyla verdim inanılmaz iyi geldi. Sonrasında gaz damlası aldık tani ama gece gece çok iyi bi çözüm olmuştu
Rabia83 Hazarakca04 öyle de yapıyorlarmış canım . Ben ilk çok kötü olduğunda hemen verdim kızıma sıkıntı da olmadı şükür
anne15 Hazarakca04 zeytinyağ ile karnına masaj yapın saat yönünde bacaklarını itin topuklarınada sürün masaj yapın poposunada sürün rahatlatıcaktır
Tlayyq1 Hazarakca04 canım bugün ben sabahtan akşama kadar inan bittim halimi gören acıyor artık en son anason kaynattık çay kaşığıyla 1 kaşık verdik o kadar iyi geldi ki anlatamam alttan üstten çıkarttı maşallah
Hazarakca04 Tlayyq1 aynen anneme geldim dayanamıyorum bebek ağlıyordu alıp anneme kaçtım biraz kimyon çayı içitim bakalım
deryardakayra Bebeyağıyla masaj yapın havlu ısıtıp karnına koyun bacaklarını beline zarar vermicek şekilde yukarı kaldırın saat yönüne doğru karnını ovun ve gaz damlası sab simplex benim bebeğimde çok gazlı henüz 1 aylık ama 10 günlükten beri bu şekilde yaşıyoruz
Rabia83 Merveaaa evet canım cezveye bi çay bardağı içme suyu koydum içine bi çay kaşığı kadar çok doldurmadan kimyon attım. Kaynattım hemen ılıyınca da tülbentten süzdüm çay kaşığının ucuyla verdim inan benim kızım ardına rahatladı. Ben o zaman çok çaresiz kalmıştım o ağladı ben ağladım internette araştırdım yapan çok olmuş hadi bismillah dedim yaptım faydası da oldu valla