Sevgilimmm Merhaba. 2 buçuk aylık bebeğim uyumak üzereyken kendini kasıyor . kasmak mı oluyor bilmiyorum ama sürekli ıhh diye sesler çıkarıyor bacaklarını oynatıyor havaya kaldırıyor ve ellerini yüzüne götürüyor. Tamamen dalana kadar bu şekilde hareketler yapıyor. Gaz sorunumuz yok aslında sakin de bir bebek? Normal midir sizce?
Pispispis_06 Sevgilimmm benim kızım da 2 ay 8 günlük artık uyuyacağı zaman gözlerini ovalar gibi yapıyor ellerini keşfediyorlar ya artık yüzüne daha çok götürüyor dediginiz gibi bacaklarını da arada öyle yapıyor ama bence normal. Yanı uyuyana kadar yapması da normal sanki uykuya öyle geçiyordur belki gözlemleyin bence o hareketleri nasıl devam edecek belki bırakır veya devam ederse uykuya geçmesinde değişlik falan olursa bi doktora danışırsınız.
2bebeannesiii Sevgilimmm aynılarını benim kızımda yapıyodu tam 1ay yaptı sonra kendinliğinden geçti canım
Sevgilimmm Pispispis_06 yani uykuya geçerken zorlar gibi ellerini götürüyor kasıyor sürekli kendini. İki hafta sonra gideceğiz soracağım.
Subat-mert Sevgilimmm bende mama kullanıyorum Kasılmaları gazdan doktora gittiğimde kolik bebek maması yazdı bize bizde ıkınıyorduk allah korusun fıtık falan olur diye çok korkmuştum şükür mamamız iyi geldi
Sevgilimmm Subat-mert ay allah korusun videosunu çektim doktora göstereceğim sağolun uyardığınız için
Fatima33_ Bebeğiniz büyük tuvaletini yapıyor muydu? Birde muhtemelen gaz sancısı olabilir bu hareket ler ya gaz sancısı, yada tuvalet yapmaya çalışıyor
Fatima33_ Bazen gazı var ama ağlamıyor durumu da oluyor çünkü, böyle durumda dizine yüz üstü yatırmayı dene, belki yapıyorsun dur, Rabbim kolaylık versin, bizde bu durumu yasıyoruz genelde
Sevgilimmm Fatima33_ günde bir kez yapıyor. Yedikten sonra gazı hemen çıkıyor ama Anlamadım. Yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor maalesef denicem teşekkürler aminn