tugbaninpenceresi Arkadaşlar bebeğimizin odasını artık ayırıcaz Allah nasip ederse. Perde kafama çok takılıyor ve bir türlü karar veremiyorum. Koyu renkli alıcam gündüz uykularını rahat uyusun bizim ev çok güneş alıyor. Ama zebra mı alsam tül perde mi alsam? Tül perde alacaksam uzun mu alsam Petek üstü mü alsam? Uzun alsam çocuk ayaklanmaya başlayacak ve çekiştirip durmaz mı? Ama petek üstüde hiç güzel durmuyo sizce de öyle değil mi? Napim ya nasıl bişey alsam kullanışlı olur bana fikir verin nolur 🙏
Mmbd tugbaninpenceresi Benim tul perde mavi kucuk balonlu panjur da var ama hic kapatmiorm isikli yerde de uyumayi ogrensin
Nrnbirol tugbaninpenceresi benimki kalorifer üstü desenli tül perde bide iki kanat fon perde var gündüz fonları açıyorum güneş alıyor ama aklım olsa zebra alırdım böyle çok kalabalık duruyor
Deletedmom196 tugbaninpenceresi ben çocuk odasında stor üzerine de fon perde tercih ettim çok güzel duruyor. Halısıyla stor perdeyi takım aldım çok tatlı duruyor.
tugbaninpenceresi @Mmbd ben yatak odamda koyu renkli kullanıyorum ve çok memnunum, uykuyu çok etkiliyor, o yüzden kesinlikle renkli tercih edicem, peki tülünüz yere kadar mı çocuk oynuyor mu çekiyor mu kullanımı zor mu
Mmbd tugbaninpenceresi pencerenin bittigi yerde pencerelerim uzun ama oglum pek tulle ilgilenmiyor soyle arada bi eller gecer
tugbaninpenceresi @Sevgi1 zebra stor ne? Tül stor mu? Zebra mı? Onlar da yıkanmıyor sorun olur mu acaba
tugbaninpenceresi @Nrnbirol merhaba, ama zebrada yıkanmıyor, üzerinde çok toz birikmez mi, çok kararsız kaldım 🙁