Tubali Oğlum 6 aylık doğduğundan beri hep çoraplu uyutuyorum ilk zamanlar küçük diye kıyamıyordum şimdi de gece üzerini açıyor çorapsız mı uyumalıyım siz nasıl yapıyorsunuz
Esrakayrayusra Tubali ben geceleri giydirmiyorum usudugunu düşünmüyorum çünkü sıcak oluyor hem gece giyerse kan dolaşımı yavaşlar
Deletedmom201 Tubali korkundan sonra hep çorapsız yattı bebeğim. Üstünüzde asla örtmezdi ben yinede üstünü kalkıp sürekli örterdim ama kan dolaşımı için çorapsız yatması daha iyi diye okudum
barbarosunannesi Tubali bende böyle bi post açsammı diye düşünüyordum demin havalar ısındı ev 25 24 derece ama halen cesaret edemiyorum geceleri üzerini açık halde buluyorum .yorgan ile yatıyor aşırı örtmüyorum ama terliyor yinede .napsam bilemedim
Tubali Deletedmom201 gündüzde hep çoraplı ayakları havada almiyor çorapsız uyutmayı düşünüyorum artık gece
Tubali barbarosunannesi ben sadece battaniye ile örttüm hep benim oğlumda gece uykusunda çok terlitordu şimdi eskisi gibi terlemesi olmuyor geçti de diyebilirim
Mmbd Tubali corapsiz yatiriorm uyku tulumu kullaniordim zaten ama su ara kestim cunku oglum istemior debelzniyor icinde cok
Hemanjiomluminik Tubali ben de. Çünkü çorabı çıkarınca ayakları buz gibi oluyor ve üşütüyor hemen kakasının rengi bile değişiyor
Rumeysa_miran Bende hiç çorapla yatırmam zaten oda sevmiyor çorapla uyumayı onu farkettim bazen unutuyorum rahat uyuyamıyor uyanıyor çorabını çıkarıyorum geri dalıyor :) bende hayatta çorapla uyuyamam oda rahat edemez diye düşünüyorum
Deletedmom388 Tubali 2.aydan beri hep çorapsız yatırıyorum,öyle daha sağlıklı diye biliyorum o şekilde uyguladım🌸
ertugrulbey19 Bende doğduğundan beri çorapla yatırdım iyi olmadığını bile bile. 6 aylık olacak iki gündür çorapsiz yatiriyorum gündüz de hep terliyor ayakları diye giydirmedim ama bugün çok gazi oldu üşüdü mü diye aklıma gelmedi değil 🙄
Tuba Tubali 4 aylık olduktan sonra çorapsız uyutmaya başladım. Torba uyku tulumu giydirdiğim için ayakları sıcak kalıyor. Çorapla uyutmak sağlık açısından iyi değildir, kan dolaşımını engeller diye biliyorum🙏🏽
Tubali Tuba bu gece çorapsız uyuttum bikaç kere kontrol ettim ayakları sıcaktı böyle devam edecem artık
balannesiii Tubali corapsız yatırmalısın bence daha rahat uyuyolar ve bunalmıyolar ben corabını cıkarmayı unuttugmda oğlum sabaha kadar uyumuyor dönüp duruyor sıkıntıdan o yüzden bir süredir gündüz uykularındada cıkarıyorum coraplarını yoksa baya terliyor