AylinYalin Merhaba Kizlar Oglum suan 6 aylik ve halen dönmüyor. Dönmeye calisiyor ama yapamiyor daha sizce normal mi ?
Deletedmom201 AylinYalin peki çabalıyor mu ? Yani ayak hareketleri nasıl kendini ittiyor mu ve siz dönmesi için egzersizler yaptırıyor musunuz ?
Cnsakf AylinYalin benimkide 6 aylık dönmüyo dönmek için çaba bile harcamıyo sıkma canını gelişimi farklıdır her bebeğin zamanı var onunda bebeğin kendini hazır hissedince döner
Myagz AylinYalin valla yedi aylıkken döndü sekiz aylıkken sıraladı dokuz aylıkken yürüdü ne yapacağını tahmin edemezsin üzülme 😂
Nurnur AylinYalin benim oğlum çok hareketliydi hatta 3 4 aylıkken bi kaç kere de dönmüştü ondan sonra hiç dönmüyodu çaba vardı yana doğru ama dönme yoktu şimdi 8 buçuk aylık inan 15 20 gündür dönmeye başladı şimdi de koltuğun altına girmeye çalışıyo o yüzden hiç canını sıkma
Monaroka Her bebeğin gelişimi farklı canım normal tabi. Geç olsun güç olmasın takma o kadar. Uğraşması bile yeter
AylinYalin Deletedmom201 evet herseyi yapiyor birtek poposunu kaldirip dönemiyor sadece . Yere yatirip yan tarafina sevdigi oyuncagini koyuyorum almaya calisiyor bacaginida atiyor ama poposunu kaldirip dönemiyor
Hamzaeda Niye üzülüyorsunuz ki eninde sonunda dönecekte yürüyecekte her bebek farklı oluyor sıkıntı etmeyin inanın emekledikce döndükce daha zorlaşıyor bebekler birazdaha sabredin döner inşallah☺️
Deletedmom201 AylinYalin o zaman bir sorun yok. Eğer hiç bir şey yapmayıp sadece yatsa sorun olduğunu duymuştum hemşire arkadaşımdan. Çabası var yakında dönecektir 🌸
AylinYalin Nurnur benimkide cok hareketli hata bazen enerjisine yetisemiyorum bile 😅 Masallah sizinkide pek hareketliymis
Mtzzeynep AylinYalin benim kızımda 5,5aylık bi yüzüstü dönüyor öyle de kalıyor başka dönemiyor koca kıçını kaldıramıyor bence zamanı var biraz daha üzülmeyin sizde
Afragunn AylinYalin canm benm bebeğimdw 6 aylıkken dönmüyordu bi haftaya kadar felan döner sende yardımcı olur benm babam bi iki kere yardımla döndürdü öle öğrendi birazda 🙂 sıkıntı yapma her bebek kendine özel