Merhaba güzel anneler,benim sıkıntım meme ucum yok ve çok üzülüyorum biberonla ya da göğüs ucuyla veriyorum korumalarıyla yani,böyle rahat rahat emsin tutsun istiyorum aslında ilk gün gayette emdi hatta yara bile etti ama şimdi çok zorlanıyor arada alıyor dünyalar benim oluyor bugün 1 haftalık oldu kızım. Sarılıktan dolayı 1 gün yatırmışlardı,beslenmesini sık sık yapmamı mama veriyordum sütümün olduğunu görünce kestirip sadece süte çevirdiler 90 ml falan içiyor e haliyle sütüm de azaldı. Ama böyle göğüs ucumu alamayıp da ağlayınca canımdan can gidiyor oturup ağlıyorum bende yetersiz hissediyorum. Halbuki sütüm var,buna çözüm bulabildiniz mi? Ne yapmalıyım,sağıp biberonla vermekten çok çekiniyorum memeden kesilir diye ama zorunda kalıyorum gmğüs ucu koruyucuyla emiyordu ama bu ara onu da azalttı düşünmekten deli olacağım. Haliyle kavrayamadığı için de ağlıyor sonra bende ağlıyorum bir yandan sütüm gidicek diye korkuyorum. Lütfen çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi? Başına gelip de ne yapan? Kusura bakmayın başınızı şişirdim..