Signemzeynep Mollers balik yagi 3 yasindan itibaren kullaniliyomus arastirmadan almistim kapali pakette ihtiyavi olan varsa e bebek sitesinden 150 tl ye aldim. Daha uygun fiyata kullanabileceklere vermek istiyorum. Ekte resmini paylasiyorum. Iletisime gecebiliriz. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjl15-RiI7pAhXFh7IKHbtuAQ0YABADGgJscg&ohost=www.google.com&cid=CAASE-RoAEyhfSN-zoJKlbzsJ8WCJ5g&sig=AOD64_1H3W-itpDU4LzTO2H80WbRUECqlw&q&adurl&ved=2ahUKEwip2piRiI7pAhVj5KYKHaWRDpsQ0Qx6BAgUEAE
Deletedmom278 Signemzeynep Bunu kim diyor? 1 yaştan sonrada başlayabilirsiniz. Hatta emin olun burda daha erken başlayan bile. Ben 18. Ayda başladım. Genelde çoğu anne 1 yaştan sonra başlıyor.
sedaykn Signemzeynep Bu tür gıda takviyelerinin üzerine 3 yaş ve üzeri yazmak zorundalar. 1 yaştan sonra kullanabilirsiniz boşuna satmayın
Signemzeynep Deletedmom278 kullanann birine yarasin istiyorum kizim daha 9 aylik. Isterseniz aldiginiz fiyattan uyguna verebilirim
Tuva Bizde möllers kullanıyoruz kızım 13 aylık 12. Ayında basladım. Baslayabilirsiniz doktorumuz tavsiye etti bizede
Signemzeynep Tuva kullanann birine yarasin istiyorum kizim daha 9 aylik. Isterseniz aldiginiz fiyattan uyguna verebilirim.
Eminos Tuva benim bebegimde 13 aylik balik yağına filan baslamadim baslamalimiydim bilmiyorum size ne icin takviye baslatti doktorunuz