GizemZz37 Merhaba kizlar 18gunluk kiz bebegim var gaz sancisi var esim eczaci arkadasindan metsil damla almis 5damla verin günde demiş kullanan varmı bu damlayi ise yariyor mu bugun basladim 3damla verdim aksamda 2 damla vericem
Buss_07 GizemZz37 Ben çok memnun kalmıştım. 5 ayligiz hala kullanıyorum. Kolik bebekti kızım. Biogaia, nurse harwey,sap simplex hepsini denedik bizde ise yaramadı. Ne zaman metsil denedik düzene girdik çok şükür. Inşallah faydasını görürsünüz.
busra37 GizemZz37 ben kullanmıştım düzenli kullanırsan fatdası olur bide çok gazlı bebişin yoksa tabi ☺️
Derin17 GizemZz37 eşimde eczaneci tavsiyesiyle almış ama çok fazla kimyasal olduğu söyleniyor içinde🤷🏻♀️bebeğiniz çok minnak bio gaia deneyebilirsiniz onu da en az 3 ay kullanmak gerekiyor probiyotik, biz 16 günlükken başladık 7 aylık olacak hala kullanıyorum bizi kurtardı resmen
birkurabiyeannesi GizemZz37 metsili aynı şekilde kullandım işe yaramadı bizde ,zinco aldım ya mamasina damlatiyoruz ya da çay kaşığı ile 3 damla ağzına veriyorum tadını da çok seviyor😍çareyi zincoda bulduk 🥰
GizemZz37 busra37 cok asiri derecede degil gazi ama kivrandiriyor insallah iyi gelir birde heo ayni saattemi vermem gerekiyor
busra37 GizemZz37 bence öyle olsa iyi olur. Ben günlük dozu tek bi seferde veriyordum. 3ayrı 2aytı doktor mu dedi?
Ozlemyilmaz GizemZz37 canm bnde kullandm bebeğimde 3 ayliktan 5 ayliga kadr kullandik 6.aydan snra gaz sancisi pek olmuyo hatta bizde hic yok cok sukur sağlık ocağindaki doktorumuz bize 5 damla ile başla 10 damlaya kdr verebilirsn demisti bize 5 yetiyodu ama önemli olan duzenli vermek
Almila45 GizemZz37 Metsil yeni aldım ben de günde 3 kere 5er damlaya kadar çıkabilirsin dedi eczacı. Normalde biogaia damla kullanıyordum bulamayınca deneyeceğim bakalım 🤔
Arasannesi GizemZz37 gunde 5 damla cok az soylemıs.sabah ogle aksam 10 ar damla demıstı bıze doktor.ve ben bır gun metsıl 1 gun relactaz verıyorum