Aslann Kızlar normal doğum yaptım ve 45 gün oldu şükür özel bölgeme ağda yaptım bugün iyileşmiştir diye ağda yaptım ve şuan ağrıyor acaba dikişlere bir şey olmuşmudur kontrole de gitmedim daha virüs var diye ne yapmam lazım ya da başına gelen var mı
1prensAnnesii Aslann yüzeysel olarak iyileşmiştir ama iç bölge de hala hassasiyet devam ediyordur bu yüzden acı olmuştur
Aslann Edaa ayıptır söylemesi bir kere jiletledim sonra kontrole gideceğim diye temizleneyim dedim iyice baktım biraz kızarıklık var ilk günkü ağrı gibi
1prensAnnesii Aslann muhtemelen öyledir bende doğumdan önce ağda kullanıyordum ama tekrar ağda ya hala gecemedim
Gizemensar Aslann ben ilk yaptığımda korkudan jiletle yaptım şimdi de duruma göre degısıyor oğlum uyursa ağda uyumazsa jilet 🤦♀️😶
Hlysarac Benim de dikislerim distan iyilesmis icten bikac ay daha surmustu , tedirgin olmaya gerek yok bence .. Ilk dogumsa benim gibi gayet normaldir benim icten cok yirtilmalarim olmustu bi kac ay surdu iyilesmesi kendinize iyi bakin! :)