-erCansu- Zeyzeyyyyy zorunlu degil ama imkaniniz varsa yaptirin cnku banyo suyundan bile bulasabiliyor ve malesef bi tedaviside yok ancak hastanede yatarak serumla geciriliyo
Mom0870 Zeyzeyyyyy imkanın varsa yapılması gereken bir aşı canım biz yaptırdık rota ve menenjit özel ama doktorumuz yapalım mutlaka dedi . Rota aşısı bedava vurulmaz eczaneden alın diyecekler 213 tl ye aldım ben evde içirdim yapma ücreti alıyor özel doktorlar sağlık ocakları onu almıyor
Busraae Zeyzeyyyyy biZ de yarın yaptıracagız canım cook arastırdım yaptırmaya karar verdim sonradan pişman olamamak için.. 312tlye almıs eşim suan eczanede onlar muhafaza ediyor yarın sabah alıp saglık ocagında yaptırıp gelicez. Kendimizde yapabiliyormusuz ama cesaret edemedim kusarsa falan bosuna gidiyormus çünkü. Tedbirli bir sekilde gidip yaptırıcaz
Rabiapnr Zeyzeyyyyy canım söyle evet pahalı bir aşı biz iki arkadaş aramanızda 6 ay var doğum yaptık rotayı yaptırmamıştı çocuk bir yaşında tam hasta oldu hastahanedeki korkusu çocuğun halsizliği kilo vermesi huzursuzluğu bir süre hastahanede kalıyor çoğu bebek o yüzden zaten aşırın masrafı çıkıyor imkanınız varsa elbet yaptırın
Poyraz5834 Cogu doktorlar yapilmasi taraftari imkaniniz varsa tabiki yaptirin cevremden cok yaptirmayip da cocugu bu hastaliga yakalanan biliyorum ishal yapiyo ve kolay gecmiyo hastanelik durum oluyo rabbim kimseye vermesin🤗🤲
Elvin08 Zeyzeyyyyy bedavaya rotavirüsü aşısı mı vuracaklar yani çok şaşırdım devlet karşılamıuor ve bayağıda pahalı bir aşı
mino01 Zeyzeyyyyy Emin misiniz ? Beni de çağırdılar ama ben sordum eczaneden alıp getircem biz vıracağız dediler. İlk defa duydum ücretsiz. 310 tl eczane fiyatı 🤔
Elvin08 Zeyzeyyyyy üç ay aşısı başka aşılar rotavirüsü başka siz yanlış bilgilendirimişsiniz.Rotavirüsü devletin karşıladığı bir aşı değil özel bir aşı.3. Ve 5. Ayda vuruluyor genelde.Doktor size yaZar eczaneden alırsınız.Daha önce yaptırdığım için biliyorum.iki doz arasında da belli bir gün olması gerekiyo
Elvin08 Elvin08 3 aylık aşı başka dedim ama 3. Ayda aşı yok🙈🙈🙈devletin karşıladığı .yani zorunlu olan
Elvin08 Zeyzeyyyyy valla yazar aldırır size büyük ihtimalle ama bayağıda bahalı diye biliyorum 300-400 arası ücreti.Biz 4 aylık olduk virüsten dolayı gidemedim çocukçu yazacaktı alacaktık
MetinOktay Mutlak yaptırmalısın bence, 2. Ay aşılarını olurken yaptırdım ben 300 lira idi. Zorunlu bi aşı değil zaten eczaneden sen alıp götüryorsun ilacı. Aşı dediklerine de bakma damla şeklinde ağızdan veriliyor. Ama mutlak imkanın varsa yaptır
MetinOktay Busraae yoo olmadı hatta 2 aylık aşıları huzursuz yapar felan demişlerdi ama benim oğlanda tam tersi mahsunlaştı uyudu çok şükür hiç huysuzluğu olmadı
Mom0870 Zeyzeyyyyy derler canım kimse ücretsiz yapmaz o aşıyı maalesef ama sadece rota içinse sende içirebilirsin şu zamanda gitmene gerek yok sor hemşirenize
Busraae Zeyzeyyyyy herkese sordum canım burda cok post okudum hemşire arkadaslarımız var onlar sorusturdu kesinlikle yapılması gerek dediler bende o yönde karar kıldım sende arastır bakalım