Ebru6169 Merhaba sevgili anneler dis çıkarma döneminde bebeklerinize kehribar kolye adınızmi kullananlar varsa gerçekten ise yarıyor mu ne gibi faydaları oldu mesela ?
Tuba Ebru6169 Oğlum 7,5 aylıkken iki dişi vardı bile öyle aldık taktık ve faydasını gördük. Salyasını tamamem kesti, huysuzluk yinede var tabi ama onun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadık şuan 15 aylık ikinci azi dişini çıkartıyor🥴 toplamda 9 dişi var
Melek36 Ebru6169 bizim salyalarımız 2. Ayda başlamıştı. Önlük takmadan olmuyordu. Her yeri ıslanıyordu. 3. Ayda aldık. O zamandan beri takıyorum. 6 aylığız ve artık hiç salyamız yok. Taktıktan yaklaşık 10 gun içinde etkisini göstermeye başlıyır. Hatta gece uykularına bile fayda ediyor. Kesinlikle deneyin birşey kaybetmezsiniz.
feyzakrn Tuba kaç günde salyası kesildi acaba. Ben de dün aldım ama hala etkisini göremedim. Bikaç günü buluyor mu
BBM Bende almayı düşünüyorum ama dis döneminden önce gazı için acaba bi nebze olsun sakinleştirir mi ?
Kermagah BBM bence alıp denemelisin ben pişman oldum gazlı oldugu dönemde almadıgıma dişi için taktım etkısı var kesınlıkle
Ruzgarsmomm BBM benim oğlum 3 aylık 1 bucuk aylıkken falan aldım kehribarın bilekliğini sol ayak bileğine takıyorum. Ve gaz sorunumuz cok şükür erkenden bitti
BBM Kermagah o zaman bi an önce sipariş vermeliyim hepsi burada da falan 70 80 lira sertifikalı diyor acaba güvenilir mıdır siz nereden almıştınız
BBM Ruzgarsmomm ay çok iyi benim kızım 2 aylık ve şuan gaz durumu zirvede.. Inşallah bize de iyi gelir canım çok sağol