Nurerdgn Merhaba kızlar kızım 2 ay 22 günlük şu son bir kaç gün inanılmaz derecede feryat koparır gibi ağlıyordu uyumuyor ve mama yemiyordu mutlaka 4 bucuk saat ac kaldı ağlamaktan doktora götürdük ve çok şükür hiçbirşeyi yok gaz sansıcı olabilir mis fakat gazı da yoktu ama ne uyuyor Du nede yemek yiyordu sonra ağrı kesici fitil verdim biraz sakinledi tekrar ağlamaya başladı belli çok uykusu var ama ne yapsam uyumadı feryat figan kopartıyo sonra bebek uyutucu diye bir program var Google olay den indirmeli o programda herşey var anne karnı sesi süpürge sesi mozart kuş sesi ve kızıma o kadar çok etkili oldu ki açar açmaz hemen uykuya daldı sakinleşti sizlere öneri de bulunmak istedim 😌
Acrbaby Nurerdgn bende kullanıyorum canım , saç kurutma sesiyle müzik kutusu sesini çok seviyor , kuruyorum bide kendi kapanıyor süper
Nurerdgn [bilinmeyen] atak ayına girince etkili oluyo canım benim şuan da 3 aylık olucaz neredeyse atak ayına girmişiz ve bitek bu şekilde sakinleştirebiliyorum
EymeninnAnnesii Oglum 44 günlük. Aspiratörün altina puseti koyup uyutabiliyorum iki gundur. O program bile ise yaramiyor bizde gaz sancilari geldigi zaman saatlerce agliyor😔
Nurerdgn EymeninnAnnesii bio diye bir gaz damlası var ondan kullanıyormusunz acaba benim kızım da çok güzel işe yaradı
Nurerdgn [bilinmeyen] çevreyi biraz daha tanıdığı zaman etkili oluyo galiba canım benim bide benim kız babaya çok aşık eşimde askeri personel ve görevlere falan gidiyo onun yokluğunda cok sıkıntı çekiyorum bununla rahatlıyorum çünkü sürekli babasını yanında istiyo