AlparslanFetihinAnnesi Kızlar oğlum 3 ay 5 günlük bir haftadır sola yatmakta ısrar ettiği için hafif içe göçmüş dğzelir mi sağa yatırsam , eşimin annesi kafası yamuk diye diye olack sonunda korkuyorum kem gözleri değdi 😤
yasircann AlparslanFetihinAnnesi banyosunda ellerinla kafasına şekil verebilirsin daha yumuşak çok baştırmadan hafif hafif
Turkuaz AlparslanFetihinAnnesi lütfen dışardan başına bası falan uygulamayin bebeğinizin kafa sekillendirici yastıklar var onları kullanarak uyurken sekillenmesini istediginiz şekilde ısrarcı davranın onun dışında lütfen dışardan bası, baskı falan uygulamayin beyninde hasara neden olabilirsiniz
yasircann Turkuaz tabikide bası uygulamasın ben öyle demedim nasıl başını köpüklüyorsa aynen öyle yapsın demek istedim yanlış anlaşılmasın
Muceik Turkuaz bende benzer post acmistim kafasini acmaya korkadim bereyle durudu ama bin sukur simdi kafasi top gibi surekli sag sol yatiriyodum simdi ben yatirsamda kendi donuyo ellemiyorum kendi kendine duzeldi
Turkuaz Muceik bebekler pek hassaslar ben de saç telindeki kurumuş kanı iki gün tutup alamamistim hic unutmuyorum kiyamiyor insan korkuyor. 😊
Muceik Turkuaz bende ayni bi kere tatli birsey yapismis bi dahaki banyosuna kadar orda kalmisti dokunamamistim cani yanar diye o