Sedam Kızlar bebeğim 7 aylık oldu , ek gidaya başlarken 3 gün kuralına göre hareket ettik ve hiç sıkıntı olmamıştı ama bugün bebeğimin vücudunda kırmızı benekler belirmeye başladı napmam lazım alerjisi neye anlayamadım 🤦🏼♀️
mucizemmm_ Sedam Benim bebegimde oyle olmusdu ayni seyleri vermistim alerjimi diye dusundum degildi cunku hep yediği seylerden yemisti bi an aklima uyurken bir ara terlediği geldi evin sicakmi terlemis olabilirmi
Sedam Ya her günkü menümdü aslında , kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir pekmez yedi meyve olarak da nektari vermiştim
zcgrmz Sedam bizimde ek gıdaya başlayınca vücudunda döküntü başladı hep aynı şeyleri yediriyordum 1 aydır ama 1 ay sonra oldu.Ama ben dut pekmezi koymuştum muhallebisine hemen ağzının çevresi kızarmıştı, bide sizinki lor peynirden de olmuş olabilir
Sedam Loru da hep yiyodu hiç olmamıştı daha önce şimdi tekrar sil baştan mı 3 gün kuralını uygulamam lazım ne için olduğunu anlayabilmek için
Sedam iremgg inşallah öyledir çünkü isilik ve alerji kabartısı birbirine benziyo ayırt edemiyorum 🥺🤦🏼♀️
Asafeymeninannesi Sedam Alerjisi olmuş olsaydı ilk verdiğiniz zamanlar kendini gösterirdi diye düşünüyorum. Foto atma ihtimaliniz varsa atar mısınız?