ZehrAsil_Mehmet31 Evet bıraz degısık ama ne yapim merak işte🤷♀️ Bebegım suan 44 gunluk gozlerı ela gibi. Eşimin gözleri yeşil benım ki koyu kahverengi. Yeşil olmasını cok istiyorum.(Tabı kı oncelik saglık) Sızın bebeklerin göz rengi tam olarak ne zaman netleşti 🙋♀️👀
Sibelemrehiranur ZehrAsil_Mehmet31 benim göz rengim açık kahve eşimin ela kızımın mavi doğduğu günde en beri aynı şimdi 14 aylık olacak
46467 ZehrAsil_Mehmet31 benim kızım doğduğunda lacivertdi şimdi yeşil 2 aylık daha ve eminim kahverengi olucak benim göz rengim koyu kahve eşimki açık
Mommy_ ZehrAsil_Mehmet31 Oğlum maviş doğdu hep değişir diye bekledik eşim de ben de kahverengi gözlüyüz çünkü. Mavinin her tonunu gördük ama hala mavi 10 aylık ☺️
Didem52miray Biz iki aylık olduk gozler mavi , eşimin ve benim gözlerim kahverengi 🤣 oğlum var oda kahverengi gözlü, kızım sarışın ve maviş
Alazcns ZehrAsil_Mehmet31 Genel olarak annenin göz rengini alıyor bence. Benim ela eşimin yeşildi oğlumun maviydi ela kaldı. Bu arada mavi gözlüymüşüm 2 yaşından sonra ela olmuş.
Mom5874 ZehrAsil_Mehmet31 Doğduğu zaman koyuydu herkes soruyordu açıkçası Benin için sağlığı önemli kahverengi olsun ne olur ki sağlıklı olsun düşüncesindeydim. Gün geçtikçe açılmaya başladı 1 aylıkken masmaviydi. Herkes değişir dedi ama 10 aylık ve değişmedi. ben mavi gözlüyüm.
Sierra Benim gozlerim mavi, esimin kahverengi. 5.5 ayliga kadar kizimin cam gibi mavi gozleri vardi. Hayatta inandiramazdi beni kimse degisecegine. Su an 7 ayligiz. Yesil gorunuyor. Degismesin de buna da rqziyim😃