Teachermom Derosss Ben kullaniyorum icerigi en temiz demir damlasi.Yanliz tadi kotu keciboynuzu ozu var icinde yine de bebegime zorla iciriyorum.
Teachermom Derosss Aynen😊 Onune mutkala bir agiz bezi koy surekli onu kullan iyice kirlenene kadar sonra atarsin.Kiyafetlere leke bulasinca cikmiyo.Birde birden tum damlalari verme yavas yavas ver yoksa tukurur.Ilk zmanlara gore simdi daha iyi iciyo bebegim.
Derosss Teachermom canım merhaba ben ilacı bulamıyorum newwit bazı eczaneler öyle bi ilaç olduğunu bile bilmiyor sende varsa fotoğrafını paylaşır mısın benimle internetten sipariş vericem yanlış vermiyim 🙏🏻
Teachermom Derosss Ya resim atmayi bilmiyorum ama ben trendoldan aldim. +2 degerlikli yaziyo.Zaten bu adla baska damla yok.Iceriginde demir su ve keciboynuzu ozu var.Bebeklerin o severek ictigi icerigi temiz denen damlalarda bile koruyucu var.
Derosss Teachermom tamam canım çok teşekkür ederim normal fiyatı ne peki trendyolda daha uygun oluyo dimi
Teachermom Derosss Normal fiyatni bilmiyorum canim ama bebekler pek sevmediginden ucuz fiyati iki sise cikiyo pakette.
Derosss Teachermom anladım canım teşekkür ederim sipariş verdim bende 6 eczaneye sordu eşim hepsi yok demiş nasıl oluyosa çok sağol