Suhel29 Kızlar merhaba 53 günlük kızım var sık sık ellerini emiyo. Anne sütü alıyo sadece. iki göğsümü emzirsem bile emzirmeden sonra yine ellerini emmeye başlıyo. Neden olabilir bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir mi ?
Hazal Suhel29 3 ay 13 günlük ellerini gırtlagına kadar sokup kendini kusturuyor 😂 2 elini birden sokmaya çalışıyor parmaklarını emiyor avcunu yalıyor tükürüyor daha da ötesini görüceğime inanıyorum heryer salya merak etmeyin keşifteler 😆
btlbtl Suhel29 daha 2 elini birden sokmaya calisacak bir turlu agzina sigdiramiycak 😂 sonra sirada ayaklar var onlari kesfettiginde ayaklarini bile agizlarina sokmaya calisiyorlar :)
S_D Suhel29 ellerini emmeyen bebek varmı asıl 😂😂 birde o şap şup sesi yokmu çok tatlı oluyor. Merak etme annesi bebeğin büyüyor 🤭
Suhel29 Prensannesiyim baya iyi keşfetti o zaman bende tedirgin oluyodum sütüm mü yetmiyo diye teşekkür ederim canım 🥰
Suhel29 YaseminElif sağolasın canım bende aç diye düşünüyorum memeyi veriyorum sürekli üst üste verince iteliyo almıyo 😌
busrasahinn 2 ay 12 günlük iki gün önce öğrendi ellerini ağzına götürmeyi bugün iki elini birden sokmaya çalışıyor onuda yapamıyo bide sinirleniyo 😂😂 ucundan diliyle yalıyor 😂😂😂😂
Ece06 busrasahinn aynı beniiim ki bi de durup çığlık atıyor sonra devam ediyor 🤣🤣🤣 şapuur şupur seside beni bitiriyor 😂😂😂