Selvaelyennn Kbrmrc ben saate vs bakmıyorum huysuzlaştığı zaman altına bakıyorum temizse emziyorum emzirdiysem uyutuyorum. Öyle yani. Ama meme reddi gibi brşey oluyor azcık emiyor sonra emmek istemiyor. Sık sık emziriyorum
turkuaz1290 Kbrmrc meme reddi olduğu için gündüz kesinlikle meme almıyor sağıyorum ve sütüm az olduğu için mamada veriyorum 2 saatte bir 120-150 cc arası veriyorum genelde mamayı 120 sütü 150 içiyor..gece uykuluykrn hep emiyor nekadar emiyo bilmiyorum gece beslenmesi az oluyor ama gündüze göre
Seboss12 Meme reddiyle uğraştığım için her bulduğum anda emzirmeye çalışıyorum valla uyurken yeni uyanınca zor emiyo çünkü 🙄
sevde-e Sürekli vermeye çalışıyorum şu kadar zaman geçsin diyemiyorum ki hiç. Bir dakika emiyo sonra dikkatini bişey çekiyo sonra da tutmuyo. Yatıracağım zamna kaldırdığımda va hep veriyorum daha doğrusu vermeye çalışıyorum😂
Daphne Ne kadar emiyor maalesef bilemiyorum, sağma ile emme farklı oluyor. Günde iki kez bazen üç kez mama yapıyorum 90 CC, emdiği i için çok yapmıyorum ama hiç emmese 120,150 CC icebilirdi sanırım. Bebeğim 8 kiloyu geçti doğum kilosu 4745 ti.
Oznurckose1 Kbrmrc 2 saat 3 saat gece 3 buçuk saat olduğu oluyor oğlum genelde acıktığında belli ediyor istediği zaman emziriyorum ama genelde bu saatlere uyuyor öyle veriyorum
Karsimasaldakikiz Kbrmrc kaç cc emiyor bilmiyorum memeden emdiği için ama ortalama olarak 2 buçuk saatte emiyor. Gündüzleri en fazla 5 dakika emiyor akşam ve gece 10-15 dakika emiyor. Yetiyor herhalde kilosu iyi ama ben devamlı stres yapıyorum 5 dk emmekle nasıl doyuyor bu çocuk diye 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Kbrmrc Karsimasaldakikiz çekim güçleri daha da güçlenmiş bu ay göğüsteki sütü 5 dk bitiriyolarmış benimkide öyle 5 dk da ikisini bitiriyor ağlarsa emdikten sonra mama veriyorum 30-40 cc, ağlamazsa vermiyorum
Ezokaan 4 Ay 19 günlük 2-2,5 saatte bir 120 cc yapıyorum meme de gündüz cani isterse alerjiden sonra sütüm çok azaldı emerse ne ala emmezse sagip veriyorum ne kadar içebilirse o kardır diye bu aralar mama reddi bizde de var gezdirerek içirmeye çalışıyorum ondan da sıkıldı bugün bi çay kaşığı pekmez ekledim mamasına (pekmez tamamen doğal bizim üzüm bağlarının mahsulü annem sakınca görmedi her şeyi anneme danışıp yapıyorum çünkü ne varsa eskilerde var kafasindayim şu an 😅 doğal olduğunu özellikle belirtiyorum denemek isteyenler olursa doğal katıksız diye verdim ben vanilya tatlandırıcı falan ekleyen varmış bu allerji mamalarına onu yapacağıma pekmezi tercih ettim) her ay bi kilo alarak ilerledik biz şu ana kadar yarın aşı var korkuyorum ama gitmek zorundayız 😊
Karsimasaldakikiz Kbrmrc aman öyle olsun doysun da başka şey istemem şu zamanda güçlü olmaları lazım 😓
DryHfsa Kbrmrc ben 4 saatte bir 120 cc mama veriyorum ama sürekli de emziriyorum uykuya geçerken uyanınca ya da huysuzlanınca çok şükür meme reddi yaşamadık ama bizim de sütümüz az yetmiyo 😕