SerraNil Merhaba tatliş anneler uzanarak emzirme zararlı mı sizce bilgisi olan yazabilir mi benim bebeğim uzanarak emiyor genelde geceleri ama zararlı olduğu söylendi doğrusudur sizce
TospikDefneninAnnesi SerraNil biz 19 aylığız. Doğdu doğalı yatarak meme emiyor. Bugüne kadar problem yaşamadım. Zararlı olduğu söyleniyor ama zararlı değil diyende var. 🤷🏻♀️
Tuba SerraNil Kulak iltihapı yapabilir diyorlar bende ama 11 ay boyunca uzanarak emzirdim, oğlum diğer türlü emmiyordu ve çok şükür bir şey olmadı😊
Melike09 SerraNil ben hiç duymadım. Şu aralar yatarak emiyor benim kızımda. Hatta yattığında memeyi görünce sevinç çığlıkları atıyor😂😂😂 ben dönmesine yardım olsun diye yatarak emzirdim. Memeye yönelmek için çabalıyordu falan.
Arasannesi SerraNil hastanede dogru emzırme pozısyonları arasında yatarak emzırmede gormustum yanlıs olsa boyle bır bılgı verılecegını zannetmıyorum
SerraNil Benim kız da uzanarak emince daha çok içiyor aslında pozisyon olarak kucakta emzirince de uzanmış oluyor Bebek ama yşnrde emin olmak istedim 🤗
SerraNil Arasannesi meme reddi yaşayan annelerimizin de uzanarak emzirerek süreci hafiflrttiğini duydum ams işte bi kaç kişi zararlı diyince merak ettim bende
Arasannesi SerraNil yok degıldır zaten kucaktada yatıyor bebek . Sadece reflusu olan bebeklere pek ıyı gelmıyor bıraz dik emzirmek gerekıyor cunku reflude
kubra9595 SerraNil valla dogdugundan beri kizim yatarak emiyor ama geceleri sadece oda 2 mizde uykuyu telef etmemek icin cok iyi bir yöntem suana kadar bi zararini görmedik ins görmeyizde
Dilacim SerraNil 9 ayligiz. iki aydır uzanarak emiyoruz geceleri. Ilk baslarda benim icin kolaydi ben de yaninda uyuyordum. Sonradan besigine gitmek istemedi. Gece boyunca sürekli uyandi meme arandı. Simdi asla besiginde yatmiyor. Buna dikkat edin boyle olacagini hic dusunmedim🤷♀️