yigitinannesi06 35 gunluk bebegımvar 2940 kılo dogdu saglık ocagında topuktan kan alınmaya gıttıgımızde kılosu 2900dü suanda 3600 olmus etrafımdakı ınsanlar hıckılo almamış mama takviyesi ver 40non içinde kilo almazsa hrp böyle gider deyip moralimi bozuluyor beegımın emmesı gayet ıyı bezi dolu oluyor hep ben mama vermek istemiyorum sizcede yeterli kilo almamışmı mı
Cennet-Kokulum yigitinannesi06 bence kilosu gayet güzel ve önemli olan sağlıklı olması hiç takma kafana 35 günlük bebeğin kaç kilo olmasını bekliyorlar acaba ben anlamıyorum bu insanları etrafındakileri boşver bebeğine odaklan canım
zisanc yigitinannesi06 kilosu gayet iyi..Aç olmayan bir bebeğe de kilo alsın diye mama tıkayamayız ağzına herhalde? Sen doyduğunu biliyorsan kilo alımı o aya göre iyiyse milleti dinleme..Her yerde bebeklerin olması gereken kilo Aralık’ları yazıyor onlara bak düşünme milleti
Mermeral Bence kilosu gayet güzel, ben de ilk ay mama verdim şu an vermiyorum. Gerçi versem de almıyor. En güzeli anne sütü, kilosu iyi dert etmeyin
tufey2017 Maşallah Allah bağışlasın önce hayrlı olsun kuzum bence gayet iyi kilo almış bi sürü cahil insanla uğraşıyoruz yemin ederim bıktıkartk doktorun kilo alımı iyi d diyse günde beş adet çişli bez alıyorsan korkma benm oğlum 300 gram almıştı sadece eğer doyuyorsa mama verme derim alışırsa sütün azalır belki meme reddi bile yaşayabilirsin
yigitinannesi06 tufey2017 Allah razı olsun teşekkür ederim evet 3kez kaka ve çişli bezi 5 kadar oluyor yogun bir şekilde ve üç günde gögüslerim Ağrı oluyor süt fazlılıgı var sağıyorum hemşire gayet iyi oldugunu söyledi kesinlikle öyle cahil insanlar lohusa bir annenin morali bozuyorlar he birde cok kaka yapıyor sütün yaramıyor senin çok sinirlerimi bozuyorlar