Hazal 3 ay 13 günlük bir kızım var. Son yaklasık 3 haftadır emzirirken çocuga işkence yapıyormusum gibi hissediyorum. Göğsümü bir iki çekiyor sonra kafasını gömüyor kıpkırmızı oluyor aglıyor mecbur bıraktırıyorum 2 dakika da doyucagını düşünmüyorum bu zamana kadar anne sütü haricinde bir şey vermedim. Bu meme reddi mi acaba ya da sütümün tadı mı değişti ki 😤 3060 gramla dünyaya geldi bebeğim 1 hafta once 6800 gramdı ayına göre kilosu iyi ama son ay sadece 450 gram almıs bu da beni düşündürüyor. Kaç dakika emiyor 3 aylık bebekleriniz ve ne zaman biter bu savaş 😞
Ygz Hazal 2bucuk aylıktan beri bes on dk zorla emiyor genelde 2 -3 dk 5 gün sonra 4 aylık olucak😞 40günde 700 gram almış😞
Esmaozenn Hazal benim kızımda 3 ay9 günlük ayni sıkıntı bizde de var benimkide memede uyumak istiyor emzik gibi oldum emmesi azaldı uyku için kullanıyor çok acıkırsa Emiyor napıcam bilmiyorum 😳
Denizhan Hazal 3 ay 25 günlük oğlum var aynı sıkıntıları yaşıyorum 3 haftadır kavga ediyo memeye özellikle sağ göğsümü almak istemiyor yatırdığım zaman kendini yay gibi geri fırlatıyor kıpkırmızı oluyo. sürekli huysuzlanıyo ve aç kaldığını düşünmekten kafayı yiyodum. Geçen gün dayanamayıp aile hekimine götürdüm hem arkadaşım kendisi kilosu boyu gelişimi çokgüzel doymasa sonuçlar böyle olmaz dedi. Benimki gazlı ve kolik Bi bebek ondandır dedi. Arada sağıp kaşıkla ver dedi. Ben de öyle yapıyorum. Gece emiyo sıkıntı yok. Artık geçsin😔
Ygz Hazal ah hemde nasıl sanki bi yerine zarar vermişim gibi🙄 bende çıldırıcam yakında.sadece elini emse yetiyormuş gbi davranıyor uyuz oluyorum parmaklarını ve emziği şap şup emen cocuk gögsümü istemiyor nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum zorluyorum zorladıkçada aç kalıyor
PrensSelim Ygz aynısı bizde de var bir haftadır,yarın 3 aylık olacak,doktor mamaya sarılma pes etme ne zaman isterse o zaman emzir zorlama dedi,4-5 saat geçiyor öyle emiyor
Twity Ygz benim kızım da 2 buçuk aylık kuru memeyi nasıl emiyor yada onu atıp elini emiyor ama beni 3-4 dakika en çok emmesi 5-6 dk..3-4 saat eklediği oluyor hala daha beni emmeyi istemiyor göğsümden kaşıkla veriyorum kaşığı çok seviyor ama beni alınca basıyor çığlığı😔
Ygz Hazal doktorum emzirmeye devam etmemi söyledi günde 3 kere mama takviyesi dedi emmiyorsa sağıp ver dedi yada uykulu halde karanlıkta emzir dedi ama sürekli uyku modunda emzirmekte olmuyor. Düzelir diye bekliyorum bakalım.
Melihaa Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve 3 aylık olduk bizde ben zorluyorum biraz tiksinirmi bilmiyprum doktpra danışıcam artık hiç mama vermek istemiyorum inşallah düzelir
Melihaa Hazal ayakta emzirmeyi denediniz mi ben şimdi öyle yaptım bilmiyorum dinletirmisiniz ama bide kuran açtım baya sıkıntısız emdi şaşırdım hatta çok uykuluydu ama belkide o yüzden
Hazal Melihaa emiyor mu peki ayakta geZinerek mi emziriyorsunuz. Ben çocuguma dinletiyorum sakinleşiyor ama emzirirken denemedim beyaz gürültü haricinde
Hazal Esmaozenn geceleride aynen oyle memede uyuyor bırakınca kalkıyor emzik veriyorum bende göğsümdeyken gözü kapalı pek anlamıyor yatırıyorum
Melihaa Hazal evet gezinerrk emiyo biraz zor olsada benim için 😊 yeterki emsin diyorum artık napayım bide emerken gur gur sesler geliyo sizdede var mı böyle bişey
Hazal busrasahinn 2. Ayda bi 10 gün kadar atak gecirdik bir dahaki atağımız 4. Ayın basında diye biliyordum ben ama 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aselzade Bizde benzer durumlar yaşıyoruz ama bebeğimiz artık büyüdüğü için az bi süre emse bile artık güçlü çektiği için çok süt çekiyo ve doyuyor diye okuyup araştırdım biraz kendi hallerine bırakalım bakalım hayırlsıyla ne olucak :)
Ygz PrensSelim canım bizimkisinin kilo alımı durmuş o yuzden biz mamayada basladık birde süt alerjimiz çıktı günde en az bi iki kere vermek zorundayım