Begrich Bebeğim başını mekik çeker gibi öne getiriyor. Tecrübeli anneler bunu neden yapıyor anlamadım. Karın üstü yatmayı hiç sevmez beş on dakika dursun hemen ağlar ama sırt üstü yatınca da böyle yapmaya başladı
Dorukcummmmm Begrich oturmak istiyor annesi gayet açık deil mi destekli oturtmayı deneerseniz onu mutlu edeceksiniz 🤩
Begrich Ozge09 yüz üstünden sırt üstüne döndü mü? Benimki daha sadece sağa sola dönebiliyor yüz üstü yatınca ağlıyor korkuyor
ballilokmaninannesi @Begrich kalkmak oturmak istiyor olabilir artık yatmak sıkıcı geliyor bebeklere 😁
Begrich ballilokmaninannesi chicco polly mama sandalyesinde 4 kademeden oluşuyor biraz dikleştirip oturtuyorum ama sanki bunu oturmak için yapıyormuş gibi gelmedi. Anlayamadım
ballilokmaninannesi @Begrich benim kızımda 4 ay 18 günlük bizimkide aynı şeyleri yapıyor kafasını kaldırmaya çalışıyor huysuzlanıyor kaldırıp oturunca sakinlesiyor mutlu oluyor canım
ballilokmaninannesi @Begrich bence sıkıntılı birşey değil her bebeğin yaptığı seylerdir yani kaldırmaya çalışıyor gövdeyi yeni yeni şeyler çıkıyor her zaman bebislerde
ballilokmaninannesi @Begrich ben kısa kısa gün içinde oturtuyorum canım bizimki bu hareketleri iki aydan beri yapıyor kendini kaldırmaya çalışıyor daha fazla engel olamadım huysuzlanıyor artık baya çok uzun oturmazsa birşey olmaz ben üç ay kontrolünde doktorunada sormuştum bir sorun olmayacağını söylemisti
Daphne Cevap vermiş birçok kişi benim oğlum 4ay 12 günlük o da yapıyor başını öyle yani kalkmaya çalışıyor, ben de bazen destekleyip elinden tutup oturtur gibi yapıp bırakıyorum. Hoşuna gidiyor.
Begrich Daphne yüz üstünden sırt üstüne döndü mü? Benimki daha sadece sağa sola dönebiliyor yüz üstü yatınca ağlıyor korkuyor
Ozge09 Begrich yok yüz üstü benimki de yatmayı sevmiyo ağlıyo sürekli kucak istiyo kucaktan indirdikmi bağırarak agliyo
Daphne Begrich yok daha dönmedi yüzüstünden sırt üstüne. Ama ben alıştırdım onu yüzüstü durduruyorum arada. Yavrum emeklemek istiyor sanki elleriyle kendini yukarı çekmeye çalışıyor. Yeni bir taktik geliştirdi çenesinden destek alıp kendini öne götürmeye çalışıyor 😂 tabi daha başarılı olmadı milim ilerliyor.
Dorukcummmmm Begrich sen onun canını acıtıcak bişi yapmazsın annesi destekli kucagında oturtmayı dene sadece benim oglum da erken den oturmak istedi 3 aydan sonra bebekler destekli oturmakstediklerinde gelişimi gayet güzeldir demek oluyo bu her bebek farklıdır onun gelişimini isteklerini takip ederek hareket etmek gerek ezbere deil bebegine kulak ver çok az az oturt sadece hepsi bu aksine oturmak rahatlatır bebekleri 🤩😍