HfzRumeysa32 2 buçuk aylık bebeğim var ve d vitamininin çok gaz yaptığını farkettim vermiyorum o yüzden çünkü gazdan katılıp gidiyor morarıyor nefessiz kalıyor. Bi zararı olur mu vermememin😔😔😔 kaçar damla veriyorsunuz
46467 HfzRumeysa32 aa bende d vitami verdiğim dönemlerde çok huysuz oluyodu hiç aklıma gelmezdi qaz yapacağı 😕
Emel3003 HfzRumeysa32 ocean 400 kullanıyorum. Kullanmaktan vazgeçmeyin çünkü çok önemli d vitamini. Gazı d vit yapacağını pek sanmıyorum. Wellcare ya da ocean 400 deneyin bir de
Leyal Elif2013 yapar benm kız bağırsak ameliyatı oldu kabız olmaması lazım bu yüzden d vitaminleri komple yasak ne marka olursa olsun ayrıca kan ilaçları da öle yapıyor malesef
HfzRumeysa32 Anita gaz yapıyor mu normalde de oğlum aşırı gazlı gaz damlası kimyon çayı rezene kullanana rağmen bide bunun gazı eklenince amma Allahım 💆🏿♀️🤦🏿♀️
Anita HfzRumeysa32 canim gaz falan yapmiyor d vitaminleri 15 gunlukken basliyorsunuz kullanmaya o ara gaz sorunu nukse edince bundan kaynaklandigini düşünenler var halbuki hic alakasi yok
elmaliturta HfzRumeysa32 canım sağlık ocağı verdiği ise evet yapıyor çünkü içerik temiz değil wellcare 400 veya ocean 400 alın kullanın