3mumemi Bebeğim için alışveriş yapmak istiyorum malum artık yaza giriyoruz sizin alışveriş yapıp memnun kaldığınız siteler hangisi acaba yardımcı olur musunuz 😊
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3mumemi Her gün bu post açılıyor. Niye diğer postlara bakılmadan aynısını tekrsr tekrar açıyorsunuz ki? Lcw, e bebek, koton kids, Hm, civil, enucuzbebemarket, miniço, joker, trendyol. Benim için en ideali Lcw.
Seyma-55 3mumemi lcw ve civilden yapıyorum canm. AMA civilin kalıpları küçük o yuzden beden olarak büyük tercih edeblirsin 😊 enucuzbebebkmarket var ordan ilk basta yapmstim ama bazilarnin mallarını begendim bazılarıni begenmedim .Cildirins diye bi site var orasıda idare eder 😊
3mumemi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hanfendi hergün diyorsunuz da ben hiç rastlamadım üstelik dediğinizi yapmadı değilim arattığımda önüme hhep bebekler için mevlit kıyafeti postları çıktı yoksa bende böyle post açıp milleti yormak değil amacım neyse yinede bişey demiyorum linçleyip kızacağınıza yorum yapmazsınız olur biter iyi günler,
Elifmoms Lcw ve civil 👏 koton kidsten de alışveriş yaptım bir kaç kez ama kalıpları cok değişik 2 tane 6 9 ay tshort aldım ikiside cok farklı bedende geldi magaza lar da kapalı iade edemedim 🤷♀️ enucuzbebek marketten doğum yapmadan alışveriş yapmıştım gelen ürünler fena değildi parasına göre iyi diyebilirim.