Deletedmom283 Defnelinamm12 19 aylık bir kaç önce gece beslenmesini tamamen kesti, 11 saat uyuyor 🤲🏼👾
Saremm__ benim kizim 11 aylık ama almiyor gece ben de biraktim az önce sahurdan sonra 60 cc mama yaptım acıkmıştır belki diye ağzına bile almadı oldu bitti oyleydi ama bebekten bebeğe değişiyor sanirim :))
ayseerkan Deletedmom283 nasıl kesti acaba kendi kendine mi bıraktı 15 aylık kızım neredeyse emmek için saat başı uyanıyor çok yoruldum🤦🏻♀️
Deletedmom283 ayseerkan Kendiliğinden gelişti, doktorumuz çok daha öncesinde bırakması gerektiğini söylemişti ama ne yazık ki kalkıyordu, 15 aylıkken bıraktı kızımda kardeşi henüz doğmamıştı :)
ayseerkan Deletedmom283 bende her gün bi umutla belki bırakır diyorum ama her gün daha çok bağlanıyor memeye sanki. Artık çok yoruldum uykusuz kalmaktan. Bugün mesela o kadar çok uyandı ki emip tekrar da dalmadı sahur bile yapamadım. Uykusuzluğa bi de açlık eklendi😔
Deletedmom283 ayseerkan Ben orada yaşıyordum tabi ailem hala orada yaşıyor, çok özledim en son 9. Ayda oradaydım 🍁
ayseerkan Deletedmom283 benim de ailem Ankara’da ben de Ankara’yı çok özlüyorum. Hiç alışamadım buraya desem yeridir.
Deletedmom283 ayseerkan Aileden uzak olduğunuz için öyledir eminim ama ben orada doğduğum için çok seviyorum :)