Zynpsare atak dönemi ve yorulması lazım çok toruldugun günler duş duş sonrası bbek kremleri ile ayaklara masaj sonraaa güzel yorucu oynamalar direk sürekli yatırmayacaksın sürekli yatırma istegi o aralarda kestiriyor sonra günün enerjisini alıp gece uyumuyor sen gün içinde uyutma oyna sarkılar aç söyle sürekli evin içinde yorun bakın nasıl yorulacak size uyku için o yalvaracak 3 ay girişi atak bide diş meselesi varsaa eger onları göz önğnde bulundurun ataklar gelmeden siz atakların önünde olun şuan 2aylık ama ay ilerledikçee çıldırma noktası var hem hareketli olacak hemde düzenee oturmadıgı uykusu olacak canm benim herkez bana 2aylık ne anlasın düzenden dedi ben inat ettim bunu başardım ve az önce yorumlardaki bi bayan gibi gündüzleri 3 4 aralarda oda uyku alıp 9 10 gibi gece yatıyor sabah 9 10 gibi uyanır sen uykusuzsan zamanla anlaycaan bebege nakamaz durumda olacan sen mutsuzsan oda mutsuz huysuz olacak aralarda ateşini konturol et sanki bişey olacak gibi duş 2 günde bir aldır hasta olmaz merak etmee daha çokkk rahatlar uyku düzeninde sana yardımcı olr 1 saat bile yeterli yorulursaa bebegin ayakta salamana bile gerek kalmaz 🙏🏼