Kucukanne Hayırlı günler bebeğim 10 buçuk aylık 15 20 gün önce sol ön dişinde leke çıktı sadece o dişinde var doktora goturemiyorum bebeğinde böyle bi leke olan var mı acaba çürük mu diye düşünüyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Caninanasi Kan ilacı kullanınca olur derlerdi ama tıbbi açıklamasına haiz değilim, bence dişlerini fırçalamalisiniz, ileride kötü görüntüye sebep olabilir
Ssonmez Caninanasi kan ilacı deil bence sebebi eger o olmus olsaydı siyah leke olurdu bu sari leke sonradan oluşmuyor diş hafif sarımsı çıkıyor
Kucukanne Ssonmez inşallah çürük değildir benim de küçükken süt dişlerim curuktu bana cekmsindenn korkuyorum ama daha küçücük disi yeni çıktı bu kadar kısa sürede çürür mu diyee düşünüyorum sizinki ne kadarlık
Kucukanne Mervee1 hayır hatta bu ara happ kidsin sayfasında fırçalama önerileri yaziyodu onları görünce acaba çürük mu diye düşünmeye başladım
Mervee1 Kucukanne aslında eline sadece Fırcasını verip alıştırma yapabilirsiniz banyoda agzını falan çalkalayıp , 1 yastan itibaren fırcalamak lazım oğlum 5 yasında dişleri hala inci gibi diş fırcalamaya bir yasında başladık
Kucukanne Mervee1 bendeki bu ara onu düşünmeye başladı 7 ama 10 aylık daha en fazla parmak fırçası alabilirim eline verdiğim herşeyi yerlere sürüyo