Denizcan Kizlar bebegim burnu tıkalı 20 gün Dur damla kullanıyorum aspiratorle çekiyorum içten tıkalı zor nefes aliyor mama süt icincede boğazında kalıyor zor nefes alio boğulmuş sanıyorum sesi kesilip nefessizc kaliyor neyapcam bilmiyorum..çok kotuyum
Tubisshamis Denizcan bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ben oğluma baby vac burun aspiratörü aldıktan sonra genizi temizlendi diyebilirim, diğer burun aspiratörlerine nefesimiz yetmediğinden tam çekemiyoruz. Youtube den videolarına bakabilirsiniz
Buglemm3434 Denizcan fizyolojik serumu çok oneriyirlar bemim bebeğim de ayni şekilde hiriltidan çocuk uyuyamiyor çok fena oldu göğüsu bile hirildiyor asprator deniz suyu kullanıyorum yok gene aynı ya
Koskersultan Denizcan serum fizyolojik deneyin eczaneye gidin en küçük serum la otribebenin aspiratör ünü alın benim ki de aynı onunla temizleyince geçiyor. Serum dan 1 ml çekiyor yarısını bir tarafa yarısını da bir tarafa sıkıyorum ardından hemen çekiyorum hemen geliyor sümükler oturur pozisyon da dik yapmanız gerekiyor. Bende bilmiyordum 1 ay burun damlası kullandım doktorum banyoya yaparken hapşurur çıkar sümük dedi ama çıkmadı Bi tanıdığım söyledi o şekilde çare buldum mutlaka deneyin
Denizcan Tubisshamis 2ylik bi türlü iyileşmedi burnunu çekiyo,nefessiz kalıo bisey olacak die korkuyrum
kbra55 Denizcan eczaneden sterımar baby burun spreyı war onu al kullan canm bn onu kullanarak duzeldı cok sukur
Tubisshamis Denizcan burnu tıkalı kalmamalıymış, birçok rahatsızlığa davetiye çıkarır Allah korusun. Ben bebeğimin diş dönemlerinde günde 3 defa çektiğimi biliyorum. İnşaallah bir an önce düzelir yavrunuz