selam hanımlar 20aylık oğlum o kadar çok iştahsız o kadar çok yemesi problemliki ne yapacağımı bilmiyorum artık kac kez doktora goturdum bayaa geniş çaplı tahliller yapıldı yok hiç bişeyı yok 20aylık ve 10kılo özel mamalar bıle verdıler içmedi içiremedim yıne zor bela çorbadır makarnadır pilavdır yıyo ama bı tavuk bı et baska bı yemek yemıyor yese dahı saatler suruyor kahvaltı hiç yok cevızı neyle verdıysem tukuruyo peynır yemıyor haslanmış yumurta yemıyor zeytının tuzunu suyunu emip atıyor sadece rafatan yumurta yıyor onuda corba kaşıgıyla agzına dokmesem 2-3seferde yıne yemıyor saglıgı şükür yerınde aman aman problemlerımız yok ama artık çok üxülüyorum bebeklıgınden belli değişmedi bu be benı sucluyor cevrem bebek dedıgın 4-5sylıkdan herseyı yıyecekmiş ki şimdide yesin vermişim kabagı brokolıyı 6-7ayından sonra aqzının tadını bozmuşum brokolıymış kabakmış bunlar yemıyormuşkı bebek yesin yapsaymışım şöyle güzel bi şehrıye corbası verseymışım yemeklermızden sımdı nasıl yermiş ayyy bırbsuru sey yazmaya kalksam post kaldırmaz heralde sızkerde okuyamazsınız o kadar uzun artık takmıyorum gerçi ama benım yuzumden mı böle oldu dıyede dusunmeden edemıyorum bı yardım edın benbu cocuga nasıl yemek yedırcem tv telefon kar etmıyor oyun kar etmıyor elıne versem her yer batıyor yese gam değil temizlerim şaşırdım kaldım yardım lutfen 😭😔