An12 Tumes zaten kızım için mutlu olmaya çalışıyorum hissetmesin diye hep dua hep dua ediyorum ahımı yaşasınlar diye
An12 Siyahbeyazl ahh cok şey istiyorum beter olsunlar gidemem malesef hiç bir yere bunları malesef o kadar iyi tanıyorum ki elimden bişey gelmiyor inan ben öyle herşeyi araştıran bilen kızım şikayet etsem neler olacagını bilen kızım ama inan yaşayan bilir brnm halimi o korkuyo
YK_ An12 anladım cnm k Bakma bi sinirle yazdım da izin verme lütfen şiddet bitmez ilerler bi yol bul kendin ve bebeğin için lütfen
Mirayimran Dayak yiyip dua etmeye devam edin madem kimsenin yorumu sizi tatmin etmemiş yorumlarda siz gitmeye niyetli değilsiniz gibi geldi gidecek olan insan alır başını gider canı pahasına. Ölmek mi istiyorsunuz .. madem babanız hayatlarını bitirir e gidin
An12 Kızlar yoeumlarınız için sağolun ama çareşizlik var malesef hayatta sevdiklerim var. Birde allah var allaha havale ediyorum hrpsini onların tek tek beter olsunlar ben allahın sonsuzdur affedicidir brn cok dua ediyoru m alldhım bnm hatalarımıda affet onlarada beterin beterini ver diyoeum çaresiz bırak onları diyorum gün gelecek bnm yüzüm gelecek büyütmem gereken kızım var daha 6 aylık onlarda çekecekler sadece sabır
Emin_e An12 Allah akil fikir vermis, imkan vermis biz kullanmadikca fayda yok… kendinize yapilana simdi katlaniyorsunuz o manyagin kiziniza ayni seyi yapmayacagini nerden biliyorsunuz? Madem aileniz arkanizda, konuşun… yazik gunah kendinize zulmettirmeyin
CemreAysima An12 Bunlara rağmen nasil evli kalabiliosun ya kolaymi oyle yok öldürürüm falan hayirdir öyle kocanin var ya 1 saniye cekmem..daha neler dicemde bu mübarek ayda..😠
NANANA An12 peki oyle igrenc bi adama katlanmak zorundamisin????ondan cocuguna baba olurmu??bir dakika bile bekleme git ordan gidecek yerin yoksa aiginma evine git ama kurtar kendini
Hulya_goktug An12 bırak o pisliği lütfen bacim o adamla ömür geçmez bebegunu sendn alamaz bebegin küçük sana veeirirler her şekilde öyle bir ortamda o yavruyu büyütme onun ne günahı var ailen arkanda degilmi korkma seni korkutuyor bisey yapamaz afedirsin yemez yani