Haticemiranasaf Yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var😞1 aydır evde değildim şarterler atmış buzluğumda ne varsa erimiş ve kokmuş iğrenç bir koku var çamaşır suyuyla sildim ama hala geçmedi bir öneriniz var mı acaba kokuya artık dayanamıyorum 😔😔😔
Prensesannesiii26 Haticemiranasaf evi sabahtan akşama kadar havalandir canım büyük ölçüde koku duvarlara eşyalara vs sinmistir biraz zor gider gibi perdelerini yıka silme imkanın varsa koltuk halı üstünden sildiriver camlarida hiç kapatma oturduğun oda dışında hepsi açık kalsın bir kaç güne gider inşallah
Deletedmom268 Haticemiranasaf kötü olmuştur onun kokusunu alırsa cayı ıslatıp koyun o alır kokuyu ınsallah
Prensesannesiii26 Haticemiranasaf karbonatlı sirkeli su ile önce bir sil güzelce canım sonra açık bırakıp bir saat kurumasını sagla sonrasında bölme bölme ise her bölmesine vanilya koy çay tabağına döküp koyabilirsin benim buzdolabında devamlı durur hiç koku yaomaz ve kapaklı olmayan şeylerin kokusunun birbirine gecmesini önler
Deletedmom268 Haticemiranasaf evet canım bı tabaga ıslatıp koyarsın o kokuyu alıyor ablamın da olmustu oyle gectı bıde karbonatla limonla sılmıstı
Kubra01wi Haticemiranasaf sütün kötü kokuyu aldığını duymuştum bir bardak sütü buzdolabında ağzı açık bı şekilde bı gün bekletin belki yararı olur ben denemedim hiç 😊
Mucizemveben90 Haticemiranasaf mangal kömürünü dolaba koymanın faydalı olduğunu okumuştum bu durumda Araştırma yapın isterseniz
Hanzade Haticemiranasaf 1 ay boyunca erimiş bi şekilde kaldıysa yeni bir dolap almanız gerekebilir. Eve girdiğinizde buzdolabından kanlar almış bir şekilde halıdamıydı yoksa o kadar değil miydi ?
Hanzade Haticemiranasaf Yani bir hafta gibi bir mühlet temizleyip havalandırın. İçinde bir şey olmasın. Hala daha koku devam ediyorsa dolabın içine sinmiş demektir. Küçük deliklerden iç kısma siniyor malesef. Bizim öyle olmuştu yeni dolap almakta bulduk çareyi 😐
Bahar_1 Haticemiranasaf canım doğumumda annemler aynı seninki gibi 1 aydın evde yoklardı elektiriklerinde bir arıza çıkmış ve 1 ay boyunca elektrikler gitmiş. Buzdolabında ne varsa bozulmuş kokmuş seninki gibi aynı. Biraz eskiydi tabii buzdolabı 1 hafta boyunca cıkaramamıslar ve buzdolabı aldılar tabii yeni olsaydı değiştirmezlerdi eskiydi ondan ama çok zor yani o kokunun çıkması. Camları sürekli açık tut. Karbonat la silmeyi dene canın kolay gelsin
nazo58 Haticemiranasaf kokunum kaynağını yani güçlüğü temizle canım sirkeli ve karbonatlı su ile ve çalıştırdıktan sonra bi tabağa karbonat köy beklet bi kaç gün orda… orayı halledince baya azalacaktır koku.. evinizde temizleyebilirsen kalmaz inşallah bi kaç güne.. ben yaşadım bunu ve üstüne buzulunda eriyenlerin içinde balıkta vardı ne çektim o kokuyu geçirene kadar… 🤯