Umutegem Hnfkskn ayy ne guzel biz eve tikanip kaldik eve salincak kurduk felsn biraz rhatladi artk karsi binadakilerle kanki oldu camdan cama by by opucuk yapio 😀😀😀
Hnfkskn Umutegem ah kıyamam ya 😂 valalh biz sıkılıyoruz çocuklar ne yapmasın İnstagram kullanıyor musun aliagahh Ekler misin
Mirannnn Ya kızlar size bi sorum olacak bilgisi olan var mi bilmiyorum ama oğlumun dişleri kararıyor neyden olabilir ne yapabilirim kan yapıcı ilacı da çok oldu bırakali yeni neyden olabilir
Gamzemert Benim oğlum da 29 Ocak doğumlu dişleri çürümeye başladı ☹️ Aralık ayında dişçiye götürdüm çürüğün en başlangıç seviyesi demişti şimdi ilerledi. Sizin de erken mi çıkmıştı? Mirannnn b
Mirannnn Gamzemert evet erken çıkmıştı ama çürümesi imkansız başka doktora sordunuz mu ya bende goturecektim doktora malum bu virüsten çıkamadık
asya00 Mirannnn bizimki son bir haftadır biz ayağa kaldırırsak yürüyor. Emeklemedi zatn. Tutunup Bi yere kalkmayı da bilmiyor 🤦🏼♀️
Mirannnn asya00 bizimki emekliyor parmağımı tutup gayet de güzel yürüyor ama elini bıraktığım gibi oturuyor yürümüyor