Deletedmom812 Kızlar yaşımıza girmemize bir kaç gün kaldı ama üç gündür gece uykusuna çok direniyor en geç 11 de uyurdu şimdi 2 leri buluyor sinirlenip ağlıyor direniyor neden oluyor acaba 1 yaş sendromu bumu ne kadar sürüyor!? 😖
Dorukmustafa Deletedmom812 dişi var mı yeni çıkan benim oğlum o yüzden çok zorlanıyor iki haftadır belki ondandır sizinki de
Amay41 Deletedmom812 ay delirecem aynı durum bizde de var 😤😤 yaşına girmeye 10 gün var ve bir çocuk saat başı kalkar mı ya? Emiyor yatıyor kalkıyor sürekli uyku bölünmesi. Yemin ediyorum uykuya hasret kaldım 😔 canları sağolsun inşallah yakın zamanda düzelirler 🙏
Deletedmom812 Dorukmustafa gündüz uykularında sıkıntı yaşamıyoruz gece sıkıntı oluyor dişlerine baktım ama şişlik falan yok anlamadım çok üzülüyorum uykusu var ama uyuyamıyor 😔😔
Dorukmustafa Deletedmom812 kıyamam inşallah düzelir bizim gece çok bölünüyor biraz emip uyumaya devam ediyor açlıktan değil ama iki üç saate kalkıyor hep
Kbra5575 Aynı durum bizdede var doğum gününe 10 gün var uykusu güzel olan çocuğum bi aydır uyumuyor mahf oldum artık ama sabır yapacak birsey yok 😔