Benim oğlumda 5 aylık ve 15 günlükken başladı ağlamalar asla uyumamışlar fena bir kolik.. 12 saat durmadan ağladığını ve hiç uyumadığını bilirim. Almadığımız gaz ilacı sütüm yetmediği için denemediğimiz mama kalmadı.. Elektrik süpürgesi, saç kurutma Makinesi, su sesi, hatta meditasyon müzikleri dinlettik ama nafile.. Sinirimden yorgunluktan yetememekten çok ağladım çünkü 8 yaşında bir kızım daha var. Bir gün bebek spasının rahatlatabileceği aklıma geldi ve eşime söyledim. Yüzme ve masaj fena fikir değildi. Ertesi gün hemen götürdük. Ve inanamazsınız evde banyo sonrası üstünü giydirene kadar katılarak ağlayan çocuk mest oldu 🙈 İnanılmaz sakinleşti. Önce 20 dakika yüzdü sonra 20 dakika masaj yapıldı ve sonrasında yaklaşık 4 saat uyudu… Şimdi 5 aylık durumu atlattık gibiyiz tabi arada o ağıtlar tutuyor ama buna da şükür 🙏🏻 Hiç bir zaman öyle 1-2 saat uyuyan bir bebek olmadı ama ağlamadan uyanık kalması bile bana yeter. Her gün yıkayorum ve rahatladığını farkediyorum. Sizde her gün aynı saatte özellikle en huysuz huzursuz olduğu saatte yıkamayı deneyebilirsiniz. Birde aşağı yukarı sallanmak çok iyi geliyor o zaman susuyor 🙈 Ama ona da dayanacak ne kolum kaldı ne belim.. Gün içinde en fazla yarım saat uyuyor.. Sizi çok iyi anlıyorum ama sabır sabır sabır… Bana da hep derlerdi bir süre sonra sinir olmaya başlardım ama yapacak da hiç bir şey yok maalesef. Umarım en kısa sürede atlatırsınız.