DemirAilesi Merhaba! sevgili anneler Bazen göğsümde sızlama hissediyorum bunun sebebi bebeğin açıktığı anlamına gelir. vücudumuz bize sinyali böyle mi veriyor
Ayisehhuseynova DemirAilesi sut doluyorur canim..bebek her emdikce sut kanallari aciliyo ve sut yeniden dolmaya basliyo..bende bazen emzirdikden 5 deq sonra sizliyo..halbuki bebeyim tok ve uyuyo..batil inancdir o
elifimmmt DemirAilesi kesinlikle bebek acıkınca sızlıyor aradan 2 Dakika geçince bebeğim uyanıyor 🥰 batılda olsa gerçek ben inanıyorum ❤️
Ygll Merhaba bende yeni doğum yaptığımda sızlardı bazen göğüs uçları bazen komple sızlardı. Ben de duydum sızlamadı bebeğin acıktığında olur diye ama benim zamanla geçti. Oğlum 8 ay 8 günlük çok öok nadir sızlar.
Ygll DemirAilesi sanki biraz batıl inanç gibi geliyo bana. Ama şu olabilir bebek emince göğüs boşalıyor tekrar süt dolduğunda sızlanma oluyor oda nereden baksan iki saati buluyor dolması zaten iki saat sonra da bebek illaki emmek isticek 🤗🤷♀️
DemirAilesi Ygll Doğru batıl da olabilir kulak aşinalığı insandan insana geçmiş ama ciddi anlamda bazen ağrı oluyor üst taraflara doğru bunlar normal midir bilemiyorum doktora da gidilemiyor malum kötü dönemdeyiz
DemirAilesi elifimmmt sızladığında emziriyorum emiyor fokur fokur o yüzden bende öyle düşündüm acaba ilgisi var mı diye