Melegmanjel Merhabalar Ben sezeryanla Doğum yapalı tam 1ay oldu.son 3gundur karnım duzken bırden bıre davul gıbı oldu ve sankı Doğumdan yenı cıkmıs gıbı bı agrı yurumede güçlükle zor yürüyorum. Doğumdan sonra hemen korse kullanmaya basladım odemı ve dıger sıslıklerı 5gunde attım. Bebegımı düzenledi emzırıyorum. Ama suan kı karnımdakı sıslıkten asırı rahatsız edıyo benı bunun ıcın ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz?
Mehmetmoms Melegmanjel benimde 25 gün oldu 1-2 gündür inen göbeğim sanki tekrar sisti acaba normal mi 🤔
Egeninannesii Melegmanjel kesinlikle doktora gidin benimde doğumdan sonra karnım baya büyük kalmıştı meğerse içinde iltihap varmış
Egeninannesii Mehmetmoms benim yüksek ateş vardı onceki günlerde sonra dikiş yerinden kötü kokulu akıntı gelmeye başlayınca anladık daha önce maalesef anlayamadık sonra ultrasondan da baktılar baya iltihap varmış 5gun hastanede yattım
Egeninannesii Annesibebisi benim yüksek ateş vardı onceki günlerde sonra dikiş yerinden kötü kokulu akıntı gelmeye başlayınca anladık daha önce maalesef anlayamadık sonra ultrasondan da baktılar baya iltihap varmış 5gun hastanede yattım
Melegmanjel Ben Doğum sonrası kan ılacı harıc verılen diğer ilaçları kullanmadım.emzirdigim için bebeğe sütten gecebılcegını dusundum.
Sevde123 Melegmanjel keske kullansaydınız. Bebeğe geçecek olsa doktorlar asla vermezdi. Benim doktorum ısrarla kullanmamı söyledi daha çabuk toparlanirsin demişti ağrınız çoksa mutlaka hastaneye gidin muayene olun geçmiş olsun
Hullyaa Melegmanjel Doğumdan sonra hemen korse kullanılmamalı diye biliyorum doktora bir görün istersen belki gaz falan olabilir oda şişlik ve ağrı yapar
S_D Melegmanjel doğumdan sonra antibiyotik ve başka bir ilaç veriyor dr. Lar kullandınız mi Allah korusun iltihap kapmış olabilir bi doktora görünüm isterseniz.
Melegmanjel S_D antibiyotik e alerjim oldugu için hiçbisekilde kullanamıyorum.gaz ilacı,kalsiyum,kan ve agrı kesıcı vermişti.şimdi geldim hastaneye umarım kotu bısey çıkmaz
Liak Melegmanjel Genelde kan ilacı veriyorlar birde dikiş yeri için iz kalmasını engellemeye yönelik krem veriyorlar. Zorlanmış yada bir yere uzanmış olabilir misin? 7 katman dikişli alan var içerden sıkıntı olmuş olabilir. İçteki dikişlerin düzelmesi 6 ayı buluyormuş. Ayrıca korse 15 gün sonra kullanılmalı diye bilgi verdiler. .
Melegmanjel Doktor ultrasyonda baktı hıcbısey gorunmuyo gayet temız dedı.gaz sıkıntısından gobegın şişmiş dedı ılk 6 ay devam eder ara ara dedı