Cananberat Kizlar bebegim 9 aylik yarin hemsire 9 ay aşısına cagirdi ama asi karnesine baktigimda 9 aylik bi asi yok internettende baktığımda 9.cu ayda yapılan bi asi göremedim kafam karisti bilgisi olan varmi
mom0989 Cananberat kızamık aşısı canım 1 yaşndaydı 9 aya çekildi ama zorunda değilsin 1 yaşında da yaptırabilirsin beni de dün aradılar öyle Bilgi verdiler
melis_duru Cananberat normalde 1 yaşında yapılan kızamık aşısı, kızamık salgınından dolayı 9. aya çekildi. Yeni bir şey daha, o yüzden aşı takviminde yazmaz. Yaptırın gidip
Cananberat melis_duru tesekkur ederim yaptırcam insallah asilarin ertelenmesi taraftari degil virusten dolayi korkuyorum ama rabbime emanetiz artik rabbim evlatlarimizi korusun inşallah 🤲
melis_duru Cananberat amin 🙏🏼 bütün önlemlerinizi alın gidin, zaten burdan da hep okuyoruz önlemler çok sıkıymış, sırayla içeri alıyorlarmış, bunları okudukça içim rahatlıyor 🌸 eve gelince de büyün kıyafetleri makineye atar, duşa girersiniz
Minikaslann Cananberat 9.ay aşısı ; kızamık aşısı. Aşı takvimine 4 ay önce falan eklendi. Aslında bebeklerimizin 12.ay aşısında da kızamık var fakat dünya genelinde bebeklerde kızamık salgını arttığından bir doz daha eklediler. Bebeğiniz alerjen bir bebekse mutlaka doktorunuza danışarak yaptırın. Mesela biz yaptıramadık.