Deletedmom323 Merhaba güzel anneler 9 aylık oğlumun 6 dişi var ayak kol bacak karın göğüs nereyi çıplak görse ısırmaya çalışıyor ve yakalarsa ısırıyor ne yapabilirim bilgisi fikri olan varmı
Mertttt Deletedmom323 7 aylık 2 dişi var ve gerçekten nereyi açık bulsa ısırıyor 🤦🏻♀️Bende bekleyeyim burda
BoncukAnnesi Deletedmom323 benim oğlumda 6 aylık iki dişi var. Sürekli emerken ıssırıyor çekiştiriyor baya canımı acıtıyor. Kucağıma aldığımda tok bile olsa direk yüzümü emmeye başlıyor kolum fln açıksa yine aynı şekilde 🙈
mikelenjelo35 Deletedmom323 anca kendini koruyabilirsjn.baska bişey işe yaramaz benim kızım burnu kasiniyormus gibi koluma burnunu değişiyor ve sonra harddd diye ısırıyor🤪
Deletedmom323 BoncukAnnesi evet aynı şekilde, eline yemesi ve damaklrni kasiyabilmesi için salatalık elma gibi şeyler de veriyorm ama illa ısıracak beni
mikelenjelo35 Deletedmom323 bilmiyorum yani kimisi diş ağrısı olduğunda o ağrıdan ısırıyor.kimisi istediği olmayınca.ama en önemli yapılması gereken ısırdığında gülmemek . güldükce oyun zannedip daha çok ısırıyor lar.benim yigenim kardeşimi felaket isiiyordu.ozelllikle onu isiriyordu etinin esnedigini gördüm o derece
Deletedmom323 mikelenjelo35 yok gülmüyoruz kızıyorum hatta yapma hayır falsn diye ama nafile. Hep ısırmak istiyor istedigiyle alakası yok aslında