Mom34 Kızımın ateşi çok yüksek ne yapsak düşmedi. Şurup da düşürmedi. Ağızdan 38.8 koltuk altı 37.5 çıkıyor . Hastaneye de gitmeye korkuyoruz dişten filan diye ama ne yapalım bilmiyorum
Elf_asel Mom34 Bizde de aynı 🤦🏻♀️ Calpol kesmedi Dolven verdim 5den beri ateşi yok bakalım. Çok geçmiş olsun size de 😟
T-24 Mom34 bu aralar bebeklerde çok sık ateşli hastalık görülüyor dikkatli olun aman diyim doktora götürmenizde fayda var 2 hafta önce benim oğlumda direçli ateş oldu doktora gittik boğaz enfeksiyonu olmuş dedi 2 gün sonrasında ise altıncı hastalık oldu sadece bilgilendirme amaçlıydı geçmiş olsun yavrucağa
aramzamzam Mom34 bizde dün gece den beri ateşliyiz hastaneye gittik hiçbi şey yapmadı soğuk uygulama onu ben evde yapıyorum dedim geldim uyudu ama hala ateşi var cok korkuyorum ılık duş surup deniyoruz düşüyo ama yıne cıkıyo geçmiş olsun size de 😔
Elvin21 Mom34 bez ıslat karnına koltuk altına falan koy canım benim kızım öyleydi sonra düştü ateş vücudunda nokta nokta kırmızılıklar oldu doktoru altıncı hastalık dedi 😒
Mom34 Elf_asel Allah şifa versin. Diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum başka bir şey mi var diye korkuyorum
Elf_asel Mom34 Çok teşekkür ederim. 38.3 oluyo en fazla. Ama koltul altı 38.8 bnde anlayamadım. Doktorumuz diş olabilir diyo hastaneyede gidemiyoruz.
Elisaf T-24 kaca çıkmış ti atesi bnnde ilk annelik, gece bi kalktm ates 37.4 hemen yetiştirdim doktora pislik doktor kan idrar yapti temz cikti baska doktora sordm oo ates sayilmaz dedi ne zamann ne yfapcagimi bilmiyorm ates kac olur oni bile bilmiyorm annelil farkli biseu ya fitil ver dedi o gun 36.6 larda kac kere fitil verdm offf
Mom34 Ejderhahavva T-24 sağlık ocağına gittik kulağında iltihap varmış. Doktor ilaç ve antibiyotik yazdı geçer inşallah kızlar @Cansubursa22 GokturkAlp @Burcuveburcum
Alminakaanucak Kizim 10 aylikken havele gecirdi bilinci kapandi ates okadar tehlikeli bisi ki benim omrumden omur gitti ambulanstan sag cikcagini dusunmemistim bile kizimin cok iyi bi doktor bulduk 38 gecen atesi dusurmenizin tek yolu yarim paranox ex fitil hemen ustune 1 cay kasigi Calpol hic beklemeden ve ardindan ilik bir dus dusmeyen ateşin tek caresi allah korusun havale dönebiliyorlar biz 4 5 saat arayla 2 defa yasadij sonra bulduğumuz doktor bu yontemle herşeyi duzeltti
GokturkAlp Mom34 çoraplarını çıkarın, üzerinde tek kat olsun. Islak bir bezle ayaklarını, koltuk altını, ensesini silin yarım saatte bir yada saat başı.
Elvin21 Kivircigimmmm yeni bir salgın oda herhalde canım bende anlamadım ama çoğu bebekte oldu bu hastalık banyo yaptırmak gerek iki iç günde bir geçti bizim çok şükür 🙏🏻
Elvin21 Kivircigimmmm ha birde canım bir yakınım bana dedi ki bebişin çoraplarını sirkeli suya koy sık ve ayaklarına koy ateşi düşüyor dedi doğruluk payı ne kadar bilmiyorum 🙏🏻
T-24 Kivircigimmmm dirençli ateş görülüyo 2-3 gün sonrasında ateş bitiyo vücutta kırmızı benekler çıkıyo özellikte karın bölgesinde kızamığa çok benziyo 2 güne kadarda geçiyo birebir yaşadım
GokturkAlp Mom34 ıslak bezle kısa aralıklarla hararet yapan noktaları silin.devam lı duşa sokamazsınız bu yüzden ıslak bezle soguk uygulayın. Alnına, ayaklarına, enseye, dirsek içlerine, boynuna iyi gelecek rahatlayacak.
Mom34 GokturkAlp alnına ıslak bez koydum ona bile çok kızdı. Hiç elletmez kendini büyüdü artık inat da ediyor istemediği şeyi. Şimdilik çok şükür geçti inşallah tekrarlamaz
Elifdursun Merhaba ben bir hafta öncesinde dokuz aylık Bebeğim 39,5 ateşle hastaneye gittik ve kum döküyor enfeksiyon vardı diş 38 den fazlan yapmıyor sizin koltuk altı 37,5 ise sıkıntı Yok limon ağızdan da verin ayak altlarına da sürün ve biz sirkeli ılık su yaptık koltuk altı alnı her tarafına ılık dışişleri yaptırdım parol kullandık fitil kullandık antibiyotik iki günde zor düştü ama tavsiyem ılık duş limon 🍋 ve fitil parol şurup bunları dene sirkeli su dA ben zararı var dediler ama o an düşünmüyordu onu yaptığımız akşam limonu dA yaptık o gece fitil de atınca düştü
Mom34 Elifdursun Merhaba, çok şükür yeni düştü uyuttum şimdi. Ben de alnına sirkeli bez koydum ama ona bile çok ağladı. Hiç dokundurmuyor kendine. İnşallah tekrarlamaz Allah hepsini korusun