Nyr195 atlasmurat ön başvuruda tekrar eden tc kimlik numaraları bulunduğu için işlem gerçekleştirilemez. Bendede çıktı kaç kere bastan denedim olmadı 😐
Elvin21 atlasmurat kızlar anlamadım ne dediğinizi ama ben başvuru yaparken kendi tc mi yazdım ve yakın birininkşnş istedi eşimi yazdım birde aile olarak kaldığımız ben kızım ve eşimin kimlik bilgilerini girdim o kadar bana öyle bir şey demedi
Tuana4747 atlasmurat faizsiz kredi yada başka bir sosyal yardım başvurunuz falan varsa ondan olabilir canım
22112020 Nyr195 aileden sadece bir kişi başvuru yapabilir eşiniz sizin tcnizi girmişse kendi başvuru yaparken siz yapamazsınız
Sena1997 Elvin21 bizde onlari girdik basvuruyu tamamla dedigimizde birden fazla tekrarlayan tc yazisi cikii
Nyr195 22112020 aaa saol canım devlet destekli kredi çıkmıştı bize 3 gün önce belki ondan dolayı da olabilir ozman canım
bi_mucize_annesi79 atlasmurat canım TC kimlik numaranız son hanesine göre başvuru yapiliyo yani sonu 0 olan pazartesi 2 olan salı 4 olan Çarşamba 6 Perşembe 8 cuma hafta sonunda herkes busvira lbiliyo ve aileden biri basvurmussa diğerleri badvuramiyo
22112020 Sena1997 anlamadım ki başka niye olur yarın tekrar deneyin belki olur inşallah olur ihtiyacı olan herkes alsın inşallah
atlasmurat Tuana4747 devlet destekli kredimiz var acaba ondan mi diğer kızlarla aynınınız acaba diğerlerininse kredileri varmi