aysenurkerem Mehtaponurss hahahahah 3 gündür başladım. Bir arkadaşım geçen yazdı ekmek tüketmiyormuş ama herşeyi yiyip leslie yapmış sonuç efsane diyor 🤣🤣🤣🤣 liseden bir arkadaşım da öyle zayıflamış beni çok motive etti sende başla
Melekannem Mehtaponurss yaptım ve şuanda yeni oturup post geziyordum 🤣 evet 5 haftadır yapıyorum emziriyorum 7 kilo verdim 🙈🙈
Songul1996 Bende bugun bir post okudum leslieyle ilgili gaza geldim 3.mili yaptim yarim saat baya terledim devam edersem sonucu yazrim😁
Mehtaponurss Songul1996 Bende 3 4 gündür günde 1 kere yapıyorum ama etki etmez 1 kereyle Insallah siz sonuç alırsınız 😀
aysenurkerem Songul1996 hhhhhh o zaman haberleşelim 😃😃😃😃 2-3 gün 15 dakika olanı sonra yarım saat olanı daha sonra artarak devam etmemi söyledi
Mehtaponurss Melekannem ooo baya iyi benimde 7 kilom var fazladan. Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Yapma sıklığıniz nasıl?
Saadet2907 Melekannem diyet yaptınız mı peki ve Leslie yi günün hangi saatinde yapıyorsunuz yaparken termal tayt, üst vb. Giyiyormusunuz
Kadriye05 Melekannem bende emziriyorum bebeğim 5 aylık sütünüzde herhangi bir etkileşim oldumu bende başlamak istiyorum ama azalma olur diye çekinyorum.
Melekannem Ruzgarsmomm START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk bunu YouTube yazın cıkar