happygoky mrb hanımlar oglum 13 aylık 3 gündür pipisini tutuyor bezi çıkarmamı istiyor cıkarıncada yine tutup acı yor gibi şeyler yapıyor başına gelen var mı böyle bi dudum
Hohomoromu happygoky belki kasınıyor ya da çişinde koku var mı bezine bi bakın idrar yolu enfeksıynu falan olur da rahatsız eder belki
momyshark1 happygoky bizde 7 ayligiz her bez acisimda eli direk pipisine gidiyo eline başka bisey verip dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama nafile tutup cekistiriyo
zeynep_krktk happygoky Benim oğlumda 9 aylık altı açıkken bacaklarıyla oynarken eli kayıyo keşfediyo heralde ne oldugunu şimdilik anlamadıgı için elini çekip hayır diyorum çok üstüne düşmüyo ama yeni yeni yapmaya başladı
happygoky Hohomoromu rengi normal kokusunu da takip ediyorum her zmnkınden farklı değil sanki kaşıntı değil elimi değdirince elime dokunuyor çekmem için
happygoky momyshark1 bizim ki çekmiyor sadece elini üstüne koyuyor sankı agırıyor gubı yüz şekli öyle
1ogretmenanne Gelişim evrelerinden bi tanesi , oyalamaya çalışın ıslak mendili verin ondan yardımcı olmasini isteyin , sevdiği şarkıya eşlik etmesini isteyin . Cinsel organini taniyor alışkanlık olmamasi için bunlari yapabilirsiniz
happygoky 1ogretmenanne inşalalh öyledir korkuyorum su durumda hastaneye hiç gitmek istemiyorum yani acı çekiyor gibi olması felanda mi o yüzden diyorsunuz be elimi deyince elimi tutuyor dokunmamı istemiyor
aysenurkerem happygoky o zaman keşfetmiş olabilir. Takip edin yaparken ağlıyorsa yanma olabilir bi idrar tahlili yaptırırsınız. Ona da bir öneri sunayım. Size en yakın hastaneye giderek çocuğunuz adına bir idrar tahlili kaydı açtırın. Laboratuvardan kutu isteyin ilk 20 dakika içinde Örneği laboratuvara tahlil ettirin. Sonucu çocuk doktoruna gösterirsiniz
1ogretmenanne happygoky normalde olan durumlar ama aksi bi durum varsa doktoe kontrolünde belli olur , bi şey yoktur inşallah 🙏
happygoky aysenurkerem aaa öyle oluyor mu çok teşekkür ederim söylediğinz çok iyi oldu eğer devam ederse mecbur yaptırcaz
aysenurkerem happygoky tabii yapılıyor , corona var malum en az 20 dakika içinde ulaştırmak şart yoksa tahlil edilmez. Hastane ortamına girmesindense böyle daha iyi
happygoky zeynep_krktk anladım canım ama bizim ki acı yor gibi tepki veriyor sadece tutsa onemsemıcem pek ama korkıroum öyle olunca da