Kuzeyimm41 Kullananlar nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kere ve kaç damla ? İşe yaradı mı ? Bebeğim kolik.
gvnkbr Kuzeyimm41 günde 5damla ve aynı saatte ben uyumadan önce veriyodum sabaha kadar osurdugunu duyuyodum 🙊ve ise yarar ins sizdede
Bahar1425 Kuzeyimm41 günde 5 damla tek seferde veriyorsun aynı saatte ben akşam 9 da 5 damla veriyordum rahat ediyordu Sabahaddin kadar. Şimdi kullanmıyoruz 5 ay kullandık.
ebrualp Kuzeyimm41 ah o damla benım elim ayagım🙄 kzıım asırı gazlı 8 aylık hala kullanıyoruz sabah 5 damla aksam 5 damla veriyorum Bı kere vermesem cıglık cıglık. Eczacı probıyotık oldugunu soyledı alıstı ıse ister hep dedı hakikaten oyle aman aglamasın da alırız ne yapalım🤷♀️
emineozdn kolik icin en iyisi colinox diye bir damla. benim.bebegimi baska hic.birsey gecirmemisti taki ilac mumessilinin tavsiyesi colinox u alana kadar . isterseniz deneyin derim.
mihrosum Kuzeyimm41 kızım aglarken morarırdı. Ahhh Ahhh ne var salak kafam daha once alıp baslaaaydık. 2 aylıkken basladık. Ama 2aydan once kızım sureklı aglardı. Ahh ahh gıtsonde gelmesin o gunler. Kıtlenırdı nefes alamazdı. Bu damlayı aldık kızıma nur indi. Herkese herkese tavsiye ederm
Ecrinbahar Kuzeyimm41 kesinlikle kullanmasın benim bebeğim 3 aylıkken başladık 2 gün hiç durmaksızın ağladı sesi gitti bir doktor sayesinde bio gia damla ve nurse harwes şurubunu kullandım şükür iyiyiz 6 ayımız biticek hala kullanıyorum tavsiye ederim
nursocum Kuzeyimm41 ben öğlen veriyorum zaten gaz için değil bu damla bağırsak oluşumunu hızlandırıyor yanında başka bişey daha kullanmalısınız Nurse Harvey’s olabilir yada relaktaz olabilir çocugunuza iyi gelen bi damla olsun