Metelif Annecikler bana önerebileceğiniz sepet beşik var mı nereden aldınız ? 6 ay kadar kullanıp park yatağa geçeceğim.
gvnkbr Metelif ben aldım pişmanım ilk zamanlarda sezeryanla doğum yaptığım için egilip kalkmam çok zor oldu koşa koşa eşim anne yani aldı bende sattım beşiği
espalp Metelif en fazla 6 ay kullanabilirsiniz. Sallanma açısından çok güzel ama sepet beşikten park yatağa geçince sallanma kısmı hayal kırıklığı yaratıyor 🤣 çok para verilecek bir beşik değil ben arkadaşımdan almıştım kullanıp geri verdim
Mommy_ Metelif Bebeğin erken dönmeye başlarsa 6 ay bile kullanamazsın. Benim oğlum kolikti 15 gün yattı sadece mesela bir daha asla uyumadı içinde sevmedi. Sadece görüntü hiç kullanışlı değil 🙄
Metelif espalp ya işte ben de 6 ay kullanıp kaldırayım diyordum park yatağımız var aslında ama ben ilk etapta sepet beşik kullanmak istiyordum🥰🥰
Jasminm Metelif kendi otomatik sallanan müziği olan dakika ayarı olan çok güzel elektrikli beşikler var🥰
espalp Metelif bence onun yerine elektrikli alın çok daha kullanışlı eğer para verip alacaksanız sepet beşiği
Jasminm Metelif https://www.hepsiburada.com/sunny-baby-9146-caretta-elektrikli-otomatik-sallanir-besik-p-HBV00000QTWOY?magaza=bircancocuk-store](url)