Hosgeldiannelik 3 aylık kızım normalde 8 buçuk 9 da gece uykusuna geçer sabahta 7-7 buçukta kalkardı. Şimdi 7 de uyuyor sabah karşı 4-5 arası kalkıyor. Şu an da 18.45 te uyudu hala uyuyor. Uyandırmalı mıyım?
Kubraegit1 Hosgeldiannelik Uyandırırsanız bidaha uyumaz büyük ihtimalle gündüz uykuları nasıl kaç saat uyuyor 😌
Kuubra Hosgeldiannelik hiç dokunma bu akşamlık ama gündüz uykularını düzenlemeye başla canım. Gündüz kaç uyku yapıyor?
Hosgeldiannelik Kubraegit1 bugün sabaha karşı karşı 4 te uyanınca yine uyuttuk 2 saat sürdü o. Sonra ki 1 saat ve 2 tane de 45 dklık gündüz uykusu uyudu
Cihocan Benim bebişimde en geç 8 de falan uykuya geçio sabah 6 da güne başlıo gün içerisinde yarım saat bazen 1 er saat anca uyuyo
Mom8 Hosgeldiannelik kucakta uyuyorsa sallamayın biraz oyalayın banyo yaptırın vs bir şekilde 8 e yaklastirin uykusunu
Hosgeldiannelik Hosgeldiannelik yani 4-5 te kalkar demişsiniz ya onu 6-7 yapamıyor muyuz demek istedim 🤔
Hosgeldiannelik Mom8 denedim uyumasın diye ama çok ağladı gözleri kızardı huysuzlaştı. Kucağımda gezdirdim ona bile ağladı o yüzden uyuttum
Hosgeldiannelik Oguzkaganannesi7 ilk gece uykusuna daldığında 4-5 saat sonra, sonrakilere 2 veya 3 saat sonra yani şöyleydi. 8buçukta yatıp gece 1 ve 4 civarı emer sabah 7 civarı da uyanırdı
Elif2302 Hosgeldiannelik ben o saatlerde uyuduklarında uyandırıyorum biraz oynuyoruz sonra tekrar uyuyorlar.
Hosgeldiannelik Elif2302 çok huzursuz oluyor mu peki. Ben hiç uyurken uyandırmadım diye tereddüt ettim, uyandıramadım
Elif2302 Hosgeldiannelik yoo huysuz olmuyorlar ama kısa süre oynayıp uykuları geliyor o zaman mızlanmaya başlıyorlar.Çocuktan çocuğa değişebilir tabi.Benimkiler ikiz biri uykuyu çok seviyor diğeri daha az uyuyor