Selveraktas Merhabalar; 40 günlük bebegim var arkadaşlar burun tıkanıklıgı için neler kullanıyorsunuz? Kullanıpta memnun kaldığınız sprey veya bi ilaç var mı ? Biz ne kullandıysak hırıltımız geçmedi 😔
elifzeze Selveraktas bize de doktor serum al sürekli onu kullan hergün temizle genzinş dedi aynı sorunu bizde yaşıyoruz
NaimeYilmaz Selveraktas serum aldım sabah aksam serum sıkıp cekıyorum onun dısında 4saatte bı yıne serum sıkıyorum bazen gecıor bazen hırıltı oluor tekrar kafası hep su gıbı gecıcek gibide gelmıyor sahsen 🤷♀️
Gkalp Selveraktas ben ilk günler ne çektim o burun tıkanıklığından uyuyamaz çocuk uyanırdı ağlayarak ben ılık suya az tuz atıyorum şırınga ile 2 tarafına sıkıyorum banyoda kendiliğinden pisliğini atıyor çünkü doktorum aspiratörü önermedi cidden içini kurutuyor hırlama oluyor
Nisanur Ben ne spreyler serumlar kullandım hala hırıltımız devam ediyor yarın 2 aylık kontrolümüz var doktora tekrar sorucam bakalım
Nisanur Selveraktas evet maalesef çok kötü yarın doktoruma sorucam eğer bişey söylerse haber veririm canım benim
Gkalp Selveraktas İnan’ın havalar poyrazlı ya içi kuruyor tıkanıyor ben ılık suya tuz alıp şırınga ile sıkıp az önce yaptım yine pisliğini kendi attı rahatladı
HilalAnl 2ay 8günlük oğlum var dünden beri aynı sorun bizdede başladı uykusunfa zor nefes alıyor emerken zorlanıyor memeyi bırakıyor internet ten baktım suzlu su en doğal çözümmüş birazdan deniycem
Esrelf [bilinmeyen] canım bebeğimin balgamı var artık. Tıkanıklığı geçtik. Yetişkin insan gibi balgam çıkıyor aspiratörle temizlediğimde ve genzini tıkıyor emememiyor. Bu halde bile mi aspire etmeyelim??sadece tuzlu su mu verelim??
Goncaaa Selveraktas serum fizyolojik banyoda sıkmayı deneyin yıkanırken kendiliğinden çıkarıyo pisliği daha rahat oluyo