Hosgeldiannelik Ali128 bebek yağı sürüp 15 dk kadar beklettim. Konak tarağı ile taradım. 2 kez yaptım bitti
alchn Ali128 hepsini ben denedim yaglar beklet tara konk şampuanı gecmedi suan 5 aylık hala az az var gitmedi tam anlamıyla bende bol bol banyo ve taradim halada öyle baya azaldi ama ilk hic bisey de olumli sonuc almadim ben
Mnli Ali128 ben zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp bekletmiştim sonra tarakla taramıştım sonra banyo sonra yine tarak 😊
Ali128 Hosgeldiannelik bebe yagı sürddüm saatlerce beklettim konak tarağını yeni duydum eczanede satılıyorsa alırım yarın teşekkürler 🙏🏻
Hosgeldiannelik Ali128 taramadan bitmiyormuş ben de geç öğrendim bi kaç sefer zeytinyağı sürmüştüm. Bit tarağı gibi bir tarak ince ve sık. Taranmadan bitmiyormuş
Sehers Ali128 ben bir r kaç kere zeytinyağı surup bekletip taramistim bitmişti ama bilemedim ki neden geçmiyor acaba eczaneye sorun bakalım ne onerecekler
Alis-rds Ali128 benimde geçmedi o kadar yaptım saçını kazımak zorunda kaldım ve kazıdıktan sonra zeytinyağı sürüp 20 dakika bekletip ileri geri tarağıyla taradım bi kerede geçti
AysenurSaid Ali128 Ben Happy Baby köpük şampuan ve konak kremini kullandım. İki banyoda aktı gitti tarak falan hiç kullanmadım yani. Kremin kokusu baya ağır ama çok faydalı oldu
Koalina Benim de var tarak hiç sürmedim doktor bu aylarda normal olabileceğini söyledi bıngıldağına zarar vericek korkusu ile tarak kullanmıyorum🤷🏻♀️
Omerasaf38 Ali128 canım zeytinyağı sür iyice kafasına 30 dk beklet kafasında sonra da erkeklerin tarakları var ya onunla ters tara o zaman dökülüyor bizde baya çok vardı bitti şükür
Melis_s26 Zeytinyağ ve karbonati karıştırıp sürdüm, yarim saat bekledi. Banyoda sacını bir güzel ters tarafa doğru tarayıp yikadim ve o günden beri tekrarlamadı ☺️👌🏻
Yagizkus Ali128 bizimki çok fenaydı hiç bitmez sanmıştım. Dr bir yarım fincan zeytinyağına 1 tatlı kaşığı karbonat ekle kafasına sür 3 5 dk beklesin sonra inçe tarakla tara dedi ben bebek tarağını kullandım. Eşim taradı ilk gün bile çoğu bitti 3. Güne tamamen bitti bizim çok fazlaydı. Sadece zeytinyağı geçirmiyor çok denemiştik hiç geçmemişti