E-nes Merhaba hanımlar öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum sizlere sorum olacaktı Ben normal dogum yaptım 11 gün oldu fazlaca dikişim var 3.gün minik bir pıhtı geldı acikcası çok önemsemedım kanamam neredeyse bitti kahverengi leke şeklinde gelıyo biraz koku hisseder gibi oldum 2 gündür acaba enfeksiyon kapmış olabilir miyim 11 günde kanama bitmesi normal mı acaba şimdiden tesekkurler ❤️
AreninAnnesi7301 E-nes Koku enfeksiyon belirtisi diye biliyorum 11 günde kesilmiş herkesin farklı oluyormuş takip edin bilgim cok yok yanlış bisey demek istemiyorum geçmiş olsun sağlıkla büyüsün ❤
E-nes AreninAnnesi7301 tesekkur ederim❤️ illa kadın doğuma gitmem gerek gibi ne kadar gitmek istemesem de 😏
AreninAnnesi7301 E-nes Rica ederim evet canım doğum sonrası 5inci gün çağırmıştı doktorum beni senin rutin muayene dr demiştir aslında ama gidememissindr tahminim
E-nes AreninAnnesi7301 6 hafta sonra gel dedi bende gitmem dıye dusunuyordum acıkcası ama boyle giderse gıdecegım gibi 😏
nserd Ben gitmedim muayeneye doğumdan sonra hastane görmek o muayeneleri olmak istemedim, evde her lavabo sonrası yıkayıp pamukla tampon yapıp saç kurutma makinesi ile kuruttum hiç bir sorun olmadı dikişlerim döküldü hemen