Gamzegnyl Bugün oğlum 4.ay aşılarını oldu 2 saat öncesine kadar hiçbişeyimi yoktu bir anda ağlama krizine girdi bacagımı agrıyor ne yapsak susmuyor cok huysuz ateşinde cıktı o normal biliyorum ama aglamaktan sesi kısıldı neden normalde aglayan Bi cocuk degildir lütfen bakın bende onla beraber aglıyorum artık
Fatmanur68 Gamzegnyl agrı kesici ateş düşürücü şurup içirin üzerindeki kıyafetleri inceltin bol bol sakinleşmesi için kucagınıza alın.çok hareketliyse belki hareket ettikçe agrıyordur
Gamzegnyl Fatmanur68 carpol verdim ama cok hareketli normalde kucakta susar ama kucakta bile susmuyor
Fatmanur68 Gamzegnyl 2 saate etki eder şurup rahatlar merak etmeyin üzerini inceltin ateşi yükselmesinn hareket ettirdkçe agrır ondan bi anda cok aglamaya başlamıştır korkmayın geçmis olsun💟
Bho Aynısı benimde başıma geldi gece çığlık çığlığa başladı ertesi günlerde devam etti 2-3 gğn sürdü ateş 37,5 oldu en fazla. En uzun atak dönemi bu ay o yüzden de yapıyor olabilir. Atal hesaplayıcıdan hesaplayın uyku nedir bilmiyorum 4 nisandan beri