Arzu-yavuz kızlar sebamed şampuan kullanan var mı memnunmusunuz cildi çok hassas ve Konak var sebamed i daha ilk kullanacağız
Hemanjiomluminik Arzu-yavuz ben de sebamed yeni doğan kullanıyorum ama konak oldu oğlumda başından beri hep bunu kullanıyorum
Cigdemino Arzu-yavuz biz de sebamed kullanıyorduk ve bayağı konakliydik ama alerji doktorumuz mustelaya geçin dedi. Mustela daha iyi geldi bize aklınızda bulunsun.
Tazeannesalis Ben farmasinin bebe yağını banyodan önce bebeğimin başına sürdüm hafif pamukla ovdum ,yıkadım şampuanla. Başka hiç olmadı
Tugceokur Arzu-yavuz en güzeli zeytinyağı sür 1 saat beklet doktor bize bebek yağı da olur demişti sonra tersten tara
Deletedmom409 Arzu-yavuz benim kızımdada konak çıkmıştı daha fazla ilerlemeden 2 gün üst üste zeytinyağı sürüp taradım 1 buçuk 2 saat sonra banyo yaptırdım bitti şükür
ZyNpYigit Arzu-yavuz konak icin yikamadan yarim saat yda 1 saat onxe bebryag srun banyo yapttmdsn trayin gecio
gamzemustafa Arzu-yavuz oğlumda da vardı 2 3 sefer banyo öncesi zeytinyağı sürüp konak tarağı ile taradım geçti
Mehmetaslan Arzu-yavuz karbonatın içeeisne zeytinyağı damlatın krem kıvamında olsun sürün saç deeisine ovarak ara ara bi saat bekletin ardından duş aldırın tarayın saç derisinden ayrılsa konak yeter saç telindekiler kuruyınca düşüyor bi bi kere yaptık bunu konak filan kalmadı. Cildi hassassa mustella kullanabilisiniz
Arzu-yavuz Mehmetaslan inşallah geçer ya teşekkür ederim evet mustela ya geçeceğim sanırım herkes öneriyor
Mom5874 Arzu-yavuz banyodan 15 dk önce Hindistan cevizi yağı ile masaj yapın, tarayın sonra yıkayın geçiyor. Sebamed kullanmadım içeriğinden dolayı. SLS ve alkol var. Daha temiz içerikli şampuanlar var onları deneyin bence